Ekonomi Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 199

AKP PAZARIN NABZINI TUTTU

İlçemizde hemen hemen seçim döneminde siyasilerin en uğrak noktası olan Kapalı Pazar Yeri bir kez daha yaklaşan genel seçimler öncesi siyasilerin uğrak mekanı olmaya başladı. Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz..

AKP PAZARIN NABZINI TUTTU

İlçemizde hemen hemen seçim döneminde siyasilerin en uğrak noktası olan Kapalı Pazar Yeri bir kez daha yaklaşan genel seçimler öncesi siyasilerin uğrak mekanı olmaya başladı.

Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz gün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte beraberinde AK Parti Uzunköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş, AK Parti Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aygün Gümüş, Uzunköprü Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Ravalı, İsmail Ateş ve Fatih Yürekdurmaz, Pazar yeri esnafını ve burada alışveriş yapan vatandaşları ziyaret ederek, dertlerini dinlediler.

 

Sosyal medyada bir vatandaşın gezi hakkında yaptığı yorum çok sayıda vatandaş tarafından beğeni gördü.Paylaşımın altında yorum yapan Öner Konuk yorumunda;” Pazara inebilmek yarattığınız şaheseri gözlerinizle görmek istediniz herhalde,tebrik ederim.Nasıl varlık içindeyiz değil mi? Pardon 1 kilo patates ne kadar acaba yada soğan devam durmak yok” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL