Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 397

AKP MECLİS ÜYELERİ BİR EL YETMEZ,İKİ ELLERİYELE EVET DEDİLER

Uzunköprü Belediyesi ve Uzunköprü’nün en çok okunan ve sosyal medyada takip edilen gazetesi Hür gazete,  Uzunköprü Belediyesinin meclis toplantılarını son söz söylenene kadar  canlı  vererek Uzunköprü Halkının bilgilendirmeye  devam ediyor…

AKP MECLİS ÜYELERİ BİR EL YETMEZ,İKİ ELLERİYELE EVET DEDİLER

Uzunköprü Belediyesi ve Uzunköprü’nün en çok okunan ve sosyal medyada takip edilen gazetesi Hür gazete,  Uzunköprü Belediyesinin meclis toplantılarını son söz söylenene kadar  canlı  vererek Uzunköprü Halkının bilgilendirmeye  devam ediyor. Hür Gazete biliyor ki asıl PATRON HALKTIR.

Uzunköprü Halkı Belediye Meclisinde görüşülen maddelere  kimler niçin RET, kimler EVET  diyor. Canlı canlı izliyor ve Kimin haklı,kimin haksız olduğunun kararını veriyor.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, 2019 Yılında Millet İttifakı Adayı olarak seçildiği Belediye Başkanlığın İlk Belediye meclis Toplantısında, Uzunköprü Halkına söz vermişti;”Şeffaf olacağız. Meclisimizde alınan tüm kararları Uzunköprü halkı ile paylaşacağız.”

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın Seçim vaatlerini tek tek gerçekleştirmesi Uzunköprü halkı tarafından takdir alıyor.”AK Parti’lilerin engellemelerine rağmen,bizim kızımız başarılı sözünün eri destekliyoruz.” Diyor.

 

6 Haziran 2022 Uzunköprü Belediye Olağan Meclis toplantısının 7. Maddesi görüşülürken,Uzunköprü Halkı İller Bankası A.Ş’ den 18.457.400,00- TL. Kredi kullanılması, kullanılacak kredi ile ilgili Belediye Başkanı Özlem BECAN’ a yetki verilmesine AKP Meclis üyelerinin RET oyu vereceğini beklerken,  AKP Meclis üyeleri iki ellerini havaya kaldırarak EVET diyerek destek verdiler. Uzunköprü Halkı AKP Meclis üyelerinin iki ellerini değil ayaklarını da kaldırsalar bizleri ikna edemezler.

 

PROJE DEDİLER DE BİZ Mİ KARŞI ÇIKTIK?

Uzunköprü Belediye Meclisi toplantısını bitmesinin ardından, AKP Grubu adına Sosyal medya hesabından Paylaşım yapan AKP Meclis üyesi Fatih Yürekdurmaz;”Mayıs ayı belediye meclisi gündem maddeleri içerisinde yer alan 9 Milyon 500 Bin TL borçlanma yetkisinin ucu açık ve herhangi bir proje ile ilişkilendirilmediği için RET oyu veren bizler;

Proje ve bütçesi aleni olarak belirlenmiş şekilde Haziran ayı meclis gündemine getirilen 18 Milyon 457 Bin 400 TL tutarında ki kredi kullanımına iki elimizi havaya kaldırarak destek verdik.

Milletiyle el ele gönül gönüle sayısız birçok dev yatırımı milletiyle buluşturan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, ülkenin her karış toprağına, her bir ferdine hizmet davasını kuşanmış AK parti ailesinin temsilcileri olarak, ilçemizi, ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımak adına projeler üretip, siyasetin hangi tarafından geldiğine bakmaksızın bu amaca hizmet edecek her projeye destek vermeye devam edeceğiz.

AK PARTİ GRUBU BELEDİYE MECLİS KONUŞMAMIZ;

Çöpköy ve Yeniköy Mahallelerinin içme suyu kesin projeleri ile ilgili İller Bankası AŞ’den 18 Milyon 457 Bin 400 TL tutarında ki kredi kullanımına dair Sayın Belediye Başkanının yetki talebini memnuniyetle karşıladığımızı belirtmek isteriz.

Bu kredi yetki talebine meclis çatısı altında Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Meclisi grubu adına vereceğimiz karar bir bakıma da;

Mayıs ayı Belediye Meclisi gündeminde bulunan 9 MİLYON 500 BİN TL’LİK UCU ACIK BORÇLANMA TALEBİNE RED oyu vererek karşı duruşumuz sonrasında, kamuoyunu yanlış yönlendirmek maksatlıyla yapılan “ ENGELSİZ YAŞAM EVİ VE KREŞ PROJELERİNE KARŞI ÇIKTILAR” gibi asılsız bir nitelendirmeye güzel bir cevap niteliği de taşıyacaktır.

Mayıs ayı belediye meclisinde 9 Milyon 500 Bin TL’lik borçlanma talebine hangi gerekçelerle karşı çıktıysak, bu günde proje ve bütçesi aleni olarak belirlenmiş şekilde meclis gündemine getirilen 18 Milyon 457 Bin 400 TL tutarında ki kredi kullanımına; Tek elimizi havaya kaldırarak değil iki elimizi havaya kaldırarak destek vereceğimizi belirtmek istiyoruz.

Yapılacak hizmetin ilçemize, Yeniköy ve Çöpköy Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’’Paylaşımına yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL