Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 313

AKINCILAR:MADEM YAPAMAYACAKTINIZ NEDEN YIKTINIZ?

2021 yılında yenisi yapılacak denilerek dönemin Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ında girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yıkılan Ergene Şehir Stadı ve Ergene Kapalı Spor Salonu’nun mevcut durumu sporseverleri üzmeye..

AKINCILAR:MADEM YAPAMAYACAKTINIZ NEDEN YIKTINIZ?

2021 yılında yenisi yapılacak denilerek dönemin Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ında girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yıkılan Ergene Şehir Stadı ve Ergene Kapalı Spor Salonu’nun mevcut durumu sporseverleri üzmeye devam ediyor. Geçen sürede birkaç defa ihaleye çıkmasına rağmen yapımı için talibi çıkmayan Şehir Stadı için Uzunköprüspor’un taraftar grubu Akıncılar, Uzunköprü şehir stadından önce yıkılan birçok stadın yapımının tamamlanarak hizmete girdiğini, ancak bu stadın yapımının hala başlanmadığının altını çizdiler.

 

Konu hakkında Akıncılar Taraftarlar Birliği Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Yıllar önce büyük bir umutla yıkıp modern mütevazi bir stad yapılacak dendi. Ama maalesef molozların bile bir kısmı kalkmadı. Molozların arasından otlar çiçekler çıkmaya başladı. Edirne civarında bizden sonra yıkılan stadlar bizden önce yapıldı.

Kasabanın birleştirici gücü olan halkın en büyük sosyal aktivitesi olan spor zevkini de elinden aldınız. Çiçeği burnunda ki 4 vekilimizden ricamız seçim zamanı olduğu kadar bugünde aynı samimiyette misiniz artık biz bunu görmek istiyoruz? Kaderine terk edilmiş bir takım molozların altında kalan koskoca kasabanın umutlarına lütfen gerekirse mümkünse siyasi parti rozetlerinizi kenara koyup dördünüzde bir el atın sayın vekillerimiz. Uzunköprü halkı olarak Akıncılar Taraftarlar Birliği olarak sizlerden rica ediyoruz..” ifadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL