Edirne Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 712

AK PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANINI ARIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi  Uzunköprü İlçe  Başkanı Kadir Bilgin’in  görevi bırakmasının ardından yeni ilçe başkanının belirlenmesi adına 9 Haziran 2022 Perşembe günü  yönetim kadroları arasında bir temayül yoklaması yapıldı. Buradan..

AK PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANINI ARIYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi  Uzunköprü İlçe  Başkanı Kadir Bilgin’in  görevi bırakmasının ardından yeni ilçe başkanının belirlenmesi adına 9 Haziran 2022 Perşembe günü  yönetim kadroları arasında bir temayül yoklaması yapıldı. Buradan çıkan isimler genel merkeze bildirilecek.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin’in 2 Haziran 2022 Perşembe günü “görevimden affımı istiyorum” diyerek ilçe başkanlığı görevlerinden ayrılmasından sonra ilçe başkanlığı görevi için temayül yoklaması yapıldı.

9 Haziran 2022 Perşembe AK Parti Edirne İl Koordinatörü Seda Gören Bölük’ün başkanlık ettiği temayül yoklamasında oy kullanan 130 Teşkilat mensubundan  96 ‘sı  Başkan adaylığı için CV’sini  veren  3 adaya  oy verirken, aday olmayan isimlere de oy kullandı.Resmi olmayan sonuçlara göre de açılan sandıkta 1.sırada Mustafa Ravalı, 2.Sırada Önder Kuruşar, 3.Sırada Mutlu Kırman ,aday olmayan ama oy verilen İsmail Akalın 4.sırada yer aldı.

 

İÇE BAŞKANLIĞI İÇİN YAPILAN TEMAYÜL YOKLAMASINA  YOĞUN KATILIM OLDU

Gerçekleştirilen yoklamada; eski ilçe başkanları,  ilçe belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyesi, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belde başkanı, kadın kolları başkanları oy kullandı.

SANDIKLAR ANKARA’DA AÇILACAK

Mustafa Ravalı, Önder Kuruşar ve Mutlu Kırman isimlerinin Aday olduğu  temayül yoklamasında kullanılan oyların açılmadan gelen koordinatör milletvekili tarafından Genel Merkezi’ne götürülerek orada değerlendirileceği öğrenildi.Hür Gazete haber merkezinin kulis bilgilerinden edindiği bilgiye göre,AK Parti Edirne il Başkanı Belgin İba, Mustafa Ravalı, Önder Kuruşar ve Mutlu Kırman Haftaya Ankara’da genel merkeze gidecekleri ve sözlü mülakata girecekleri paylaşıldı.

 

 

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba “Uzunköprü teşkilatımızla bir aradaydık. Hiç kesilmeyen, gittikçe daha da artan bir hızla, 2023’e yürüyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Hizmetin, kalkınmanın bayrağını elden ele taşıyoruz. Gönüllerimiz bir, yollarımız bir. Edirnemiz için, Türkiye’miz için birlikte çalışmaya devam” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL