Edirne Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 240

AK NOKTA ARACI HÜRRİYET MEYDANINDA

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,26 Ocak 2023 Perşembe günü ilçemizi ziyaret etti.AK Parti Edirne İl Başkanlığı ve Uzunköprü İlçe Başkanlığı tarafından mübarek 3 ayların başlangıcı ve Regaib Kandili..

AK NOKTA ARACI HÜRRİYET MEYDANINDA

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,26 Ocak 2023 Perşembe günü ilçemizi ziyaret etti.AK Parti Edirne İl Başkanlığı ve Uzunköprü İlçe Başkanlığı tarafından mübarek 3 ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla Hürriyet Meydanı’nda lokma dağıtıldı.AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti tarafından faaliyete geçirilen ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran “AK Nokta Aracı” ile cadde, sokak ve mahalle, pazaryerleri, ilçe ve köylerde vatandaşlara ikramlar yapılıyor.

AK Nokta Aracı’nın bu seferki durağı ise ilçemiz Hürriyet Meydanı oldu.Recep ayı dolayısıyla Hürriyet Meydanı’nda hazır bulunan araçla vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara lokma ikramında bulunmak istediklerini belirtti.

Vatandaşların üç aylarını kutlayarak, ikramda bulunduklarını aktaran İba, “Lokma ikramımıza halkımızın teveccühü de güzel oldu. Bu anlamda davetimize icazet eden tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,ayrıca ziyaretleri kapsamında köy muhtarları ile bir araya geldi.İba muhtarlardan sıkıntılarını dinledi ve notlar aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL