Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 404

5 YIL BOYUNCA BELEDİYEMİZDE İCRALIK OLAN, BİR ALACAĞI OLAN BİR KALEM YOK

31 Mart 2024 mali ve idareler seçimlerine  24 gün kaldı.Uzunköprü Belediye  Başkanı  ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, seçim çalışmaları çercevesinde geçtiğimiz akşam Cumhuriyet mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi…

5 YIL BOYUNCA BELEDİYEMİZDE İCRALIK OLAN, BİR ALACAĞI OLAN BİR KALEM YOK

31 Mart 2024 mali ve idareler seçimlerine  24 gün kaldı.Uzunköprü Belediye  Başkanı  ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan, seçim çalışmaları çercevesinde geçtiğimiz akşam Cumhuriyet mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Becan 2019 -2024 Yılları arasında uzunköprü ilçemize kazandırdığı projleri ve yapılan çalışmaları hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdi.

 

DAĞITIMA SOKULAN MONTAJLI VİDEOLARA,YAPAY ZEKA DESTEKLİ SES KAYITLARINA İNANMAYIN.

Becan:’’Cumhuriyet mahallesi’ne anlatacağımız çok şey var.yaptıklarımız ortada .Cumhuriyet Mahallesi Uzunköprü  belediyesinin bütçesinin  Aslan payını alan bir mahallemiz.Doğalgazı ,yollarıyla,parklarıyla 5 yıldır Uzunköprümüz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz sizler için.Sadece bu yaz Cumhuriyet mahallesine  100 milyon liralık asfaltlama gerçekleştirdik.

5 YIL BOYUNCA BELEDİYEMİZDE İCRALIK OLAN, BİR ALACAĞI OLAN BİR KALEM YOK

Dağıtıma sokulan montajlı videolara,yapay zeka destekli ses kayıtlarına inanmayın.Belediyemizin hiçbir icralık durumu bulunmamaktadır.Sadece önlem alma amaçlı ödemelerini garanti altına alma adına gönderdiği belgeler var.Fakat bu belgelerin nasıl olur da icra dairesinden çıkıp sosyal medyaya düştüğünü de inanın anlamak mümkün değil.5 yıl boyunca belediyemizde icralık olan bir,alacağı olan bir kalem yok inanın.Eski terminal alanımız satılmayacak.Ve hatta bununla alakalı müteahhidimizde kendisi tarafımızı arayarak basın açıklaması teklifinde bulundu. “Böyle yalan bir habere çok üzüldük” diye.Ama tabiiki de şaşırmadık.Karşı tarafta tüm sermayesi yalan olan bir parti var.

     TÜM SERMAYESİ YALAN OLAN BİR PARTİ VAR.

 

2023 seçimlerinde de aynı şekilde montaj videolarla Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçimi kaybettiren bir cenah var.AKP’nin şu ana kadar açıkladığı bir tane proje bulunmamakta.21 yıllık AKP iktidarında Uzunköprüye yapılmış bişey varmı?.Devamlı olarak şahsımı yıldırma adına videolar çekiyorlar. İlçemizin en büyük sorunlarından şehir  stadımızı dahi yapamadılar.Spor bakanımız var ama

                                                İLÇENİN STADYUMU YOK.

40 bin nüfuslu ilçenin stadyumu yok.Tarihi taş köprümüzü hesapsız kitapsız kapattılar.Muradiye Camii’ni kapattılar.Alternatif bir yol olmadan trafiğe kapatırmı insan? Gazi ve Atalar Caddesi ilçemizin hayat damarı,ilçemizin hayat damarını tıkadılar.Zaten bu insanlar ekonomik sıkıntılar yüzünden iki büklüm olmuş.Şu anda Gazi Caddesi’nde Telefoncu,Tavuk Dönerci,tatlıcı var.Eskiden böylemiydi Gazi Caddesi.Köprü kapandığı gibi Yaşam Yolu projemiz için kamulaştırma çalıştırmalarını başlattık.Soruyorum sizlere bunları biz mi yapmalıydık? Cumhuriyet Meydanı ve Gazi Caddesi esnafını öleceğini hiç mi kestiremediler.Köprü kapandığından itibaren biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yaşam Yolu projesinde kamulaştırılacak tek alan kaldı.20 metre eninde,1.3 km uzunluğunda 2. Köprü yolundan direkt Demirtaş kavşağından sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nden sonra direkt Pazar yeri alanına çıkan bir yol çalışması.Onlar seçime 24 gün kala bir proje dahi hazırlayamamışlar.Biz bu 5 yıllık dönemde sizlerinde katkısıyla ne doğalgazdan,ne kreşten,ne hayvan barınağından geri kaldık ,parklarımız,şehirlerarası terminalimiz,köy minibüsleri terminalimiz ve daha niceleri.Bir tek pazaryeri

BİZ 3 AYDA MODERN ŞEHİRLERARASI TERMİNAL YAPTIK,6 AYDA PAZAR YERİNİ HAYLİ HAYLİ YAPARIZ.

projemiz var yapamadığımız.Oda aslında başlanmış bir proje.Şimdi tüm muhalifler pazaryeri için orası akıyor burası akıyor pazaryerini biz yapacağız diyorlar.Biz 3 ayda Modern Şehirlerarası Terminal yaptık,6 ayda Pazar yerini hayli hayli yaparız.Siz bu insanlara pandemi döneminde insanlara 5 maskeyi dağıtamadınız.Pazaryerini yapmak geri dursun.Sizin işiniz değil o.İnsanlara parası varsa bile maske bulamıyordu o dönemde.O dönemde 1 tane Uzunköprü’lüyü maskesiz bırakmadık.2 gün sonra Gaziantep’ten maske kumaşını temin ettik.1 milyonu aşkın maske dağıttık.

HİÇ KİMSEYİ SAHİPSİZ BIRAKMADIK.

Uzunköprü’ye bağlı 53 köye,Kırcasalih’e,16 mahallesine.Kendi dezenfektanımızı kendimiz ürettik. Her gün 3 bin kişiye sıcak yemek dağıttık.Uzunköprü dışından vatandaşlarımız arıyor “Annem babam yaşlı evde yemeye ekmeği yok.Başkanım yetişin” diye.Hiç kimseyi sahipsiz bırakmadık.Bende arzu ederdim 5 yıl içerisinde hem Terminali hem de Pazaryerini tamamlayan belediye başkanı olmayı fakat bahane üretme makamı değil bu makamlar.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL