Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 77

‘31 MART’TA CUMHURİYET OYLANACAK’

‘31 MART’TA CUMHURİYET OYLANACAK’ CHP’nin Edirne eski merkez ilçe başkanı ve önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün, Edirne’deki CHP’lilere Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın için kenetlenmeleri çağrısında..

‘31 MART’TA CUMHURİYET OYLANACAK’

‘31 MART’TA CUMHURİYET OYLANACAK’

CHP’nin Edirne eski merkez ilçe başkanı ve önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün, Edirne’deki CHP’lilere Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın için kenetlenmeleri çağrısında bulundu. Akgün, “31 Mart’ta Cumhuriyet oylanacak. Bütün Cumhuriyet sevdalılarını adayımız Filiz Gencan Akın’ın etrafında birleşmeye çağırıyorum” dedi. İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in Edirne ziyaretine değinen Akgün, “Bir parti lideri geliyor 150-200 kişi toplanıyor. Ben çıksam orada bin 500, 2 bin kişi toplarım. Bu yürekler acısı bir durum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde daha önce Edirne Merkez İçe Başkanlığı yapan, önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Erdal Akgün, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Avukat Filiz Gencan Akın’a seçim çalışmalarında büyük destek veriyor. Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde partililere çağrıda bulunan Akgün, “Bütün Cumhuriyet sevdalılarını adayımız Filiz Gencan Akın’ın etrafında birleşmeye çağırıyorum” dedi.

‘EDİRNE’DE CHP AÇIK ARA ÖNDE’

Akgün, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“31 Mart’ta Cumhuriyet oylanacak. Bütün Cumhuriyet sevdalılarını adayımız Filiz Gencan Akın’ın etrafında birleşmeye çağırıyorum. Şu anda Edirne’de CHP açık ara önde. Ama bu farkı daha çok yapabilmek için uğraşacağız. 31 Mart’ta ya laik Cumhuriyet diyen, Atatürk diyen insanlarla Yunan ordusu kazanaydı diyen anlayış oylanacak. Edirne insanının verdiği her oy cephede top mermi sesinden kulakları sağır olmuş İsmet Paşamızın yüzünü güldürecek. ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ diyen dünyanın en büyük insanın Anıtkabir’den 31 Mart gecesi ışığı tekrar bütün Türkiye’yi aydınlatacak. Başta Ankara, Ardahan, Edirne olmak üzere. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkmamız lazım. Böyle bir seçimde halkın üzerinden silindir gibi ezip geçen bir lider ve iktidar var. Hiçbir CHP’liye evinde oturmak yakışmaz, yakışmamalı.

KIRGINLIK DARGINLIK ZATEN YOK’

Her şeye küskünlük olur dargınlık olur partimize ve ulu önderimize asla ve asla olmaz. Edirne insanı bir an önce harekete geçmeli. Filiz Gencan Akın kardeşimizi 1 Nisan sabahı belediyeye uğurlamak birinci görevimizdir. Biz çalışıyoruz. Kırgınlık dargınlık zaten yok. Ama şu 4 günde bütün Cumhuriyet sevdalılarını tekrar göreve davet ediyorum.

Anketler tamamen manipülasyon yapmak için, insanları şaşırtmak için, CHP’lileri korkutmak için yapılan sonuçlardır.

‘AKŞENER’İN ZİYARETİ YÜREKLER ACISI BİR DURUM’

Dün gördük. CHP’nin can verdiği bir parti ve lideri Edirne’deydi. Üzüntü verici bir şey. Bir parti lideri geliyor 150-200 kişi, ben çıksam orada bin 500, 2 bin kişi toplarım. Yürekler acısı bir durumdu Meral Hanımın gelmesi.

‘AÇIK FARKLA SEÇİMİ ALDIK, BU FARKI DAHA DA ARTTIRACAĞIZ’

Kimse moralini bozmasın. Edirne’nin Filiz’i gencecik, dinamik, kökü kökeni CHP olan, Atatürk olan kardeşimizi o koltuğa oturtacağız. Hiç kimse sakın ola ki moralini bozmasın, üzülmesin. Açık farkla seçimi aldık, bu farkı daha da arttıracağız.

‘AKP’NİN BURADA SEÇİM KAZANMASI MÜMKÜN DEĞİL’

Çiftçi inim inim inliyor. Destekler ödenemiyor. Böyle bir ortamda AKP’ye verilen her oy tarım kesimini daha da zora sokacaktır. Yerel seçimler devleti idare edemeyen iktidarların kulağının çekildiği seçimlerdir. Emekli, çiftçi bütün kesimler inim inim inliyor. Ülkemizde bu kadar ekonomik şartlar zordayken AKP’nin burada seçim kazanması mümkün değil.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL