Edirne Haberleri Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 367

2021 YILI GENÇLİK KAMPLARI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de yaygın hale getirilen “Yaz Gençlik Kampları” kapsamında Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi’ne başvuruların devam ettiği öğrenildi…

2021 YILI GENÇLİK KAMPLARI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de yaygın hale getirilen “Yaz Gençlik Kampları” kapsamında Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi’ne başvuruların devam ettiği öğrenildi.

Başvuruları devam eden “Yaz Gençlik Kampları” hakkında geçtiğimiz gün Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Güner’i makamında ziyaret eden Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi çalışanları Biz “Anadolu’yuz Projesi ve Gençlik Kampları” ile ilgili Şube Müdürü Güner’e bilgi verdiği belirtildi.

2021 yılı “Yaz Gençlik Kampları” başvuruları devam edildiği ifade edilerek yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi; “Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dâhil tüm ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Çadır kampına katılmaya hak kazananlar ulaşmalarını kendileri sağlayacak olup, ulaşım ücretleri ise Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacaktır. Bir kamp dönemi 6 gündür. Çadır kamp dönemi ise 4 gündür. Kamplara başvurular online olarak https://gencizbiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Online başvuru yapma imkanı olmayan gençlerin kendilerine en yakın gençlik merkezine gitmesi halinde bu kişilerin başvuruları da görevlilerce sistem üzerinden yapılacaktır” denildi.

BAŞVURU:https://gencizbiz.gsb.gov.tr

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL