Köy Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 279

1. KAT ASFALTTAN SOĞUK ASFALTTAN VAZGEÇTİK,BETON YOLLARA DÖNDÜK

CHP İl Genel Meclis Üyesi  Ahmet Sarıgül ,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Şehir içi ve köy yollarında artan ağır trafik yükleri ve bakım onarım maliyetlerinin gittikçe yükselmesi il özel idarelerinin asfalt..

1. KAT ASFALTTAN SOĞUK ASFALTTAN VAZGEÇTİK,BETON YOLLARA DÖNDÜK

CHP İl Genel Meclis Üyesi  Ahmet Sarıgül ,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Şehir içi ve köy yollarında artan ağır trafik yükleri ve bakım onarım maliyetlerinin gittikçe yükselmesi il özel idarelerinin asfalt ve sathi kaplamalar yerine daha ekonomik ve uzun ömürlü yeni alternatifler aramasına neden olmuştur. Bu alternatiflerden biri de Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) kaplamaları bu yüzden İl Genel Meclisinde aldığımız kararla Kavacık-Dereköy arası 3.6 km yaptığımız sıkıştırılmış beton yolumuzu İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Geçmiş Gurup Başkanımız Şenol KILIÇ Köylere Hizmet Götürme birlik Encümen üyelerimiz Aliman Beyaz,Cevdet Yavuz ile Dereköy Muhtarımız İsmail Kalyoncu’yla birlikte yol çalışmalarını yerinde inceledik. Dereköy halkımıza hayırlı olsun.

 

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş,“Ben bugün gerçekten onuru ve şerefi yaşıyorum. Yıllardan beri 1. Kat asfaltla birlikte 2022 yılı İl Genel Meclisinde almış olduğumuz kararlar neticesinde Sayın Valimiz Hüseyin Kürşad Kırbıyık’ın Edirne’ye Vali olmasıyla birlikte artık 1. Kat asfalttan soğuk asfalttan vazgeçtik,beton yollara döndük ve beton yolların yapılışını da bugün gördüğümüz yolda gerçekten uzun yıllar vatandaşımıza hizmet edebilecek şahane yolların yapıldığını gördük.Köylere hizmet götürme birliği encümeniyle birlikte plan bütçe komisyon başkanımız ve başkan yardımcımızla birlikte inceleme yaptık.Bu konuyla birlikte yapılan bu yolda İl Genel Meclis’inin almış olduğu karar ile birlikte çok daha güzel yatırımlar yapılacağını gördük.Bundan sonra artık soğuk asfalt tarihe karışıyor,tüm birinci derece yollarımız beton yollara dönüşecek.Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.Sayın Valimize’de bu yolu açtığı için teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL