Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 422

SELİM BEKAR YAZDI;YAZ BİR KENARA

Sevgili okurlarım,Sizden gelen sorular öyle çok ki  bu sorulara cevap verecek babayiğit siyasetçi zor buluruz.herkes yatmış kuluçkaya anca anca sosyal medya üzerinden bir birlerine cevap verirler.bilmiyorlar mı ki en son..

SELİM BEKAR YAZDI;YAZ BİR KENARA

Sevgili okurlarım,Sizden gelen sorular öyle çok ki  bu sorulara cevap verecek babayiğit siyasetçi zor buluruz.herkes yatmış kuluçkaya anca anca sosyal medya üzerinden bir birlerine cevap verirler.bilmiyorlar mı ki en son sözü Halk söyler. Bal gibi biliyorlar. Koltuğa oturana kadar canım abim,ablam,kardeşim.koltuğa oturdular mı  bul bulabilirsen. Ulaş ulaşabilirisin.

 

 

Emekli Hasan abim diyor, bize 2200 tl maaşla sevinmemizi söyleyenler,   5 şer maaş alıyor hem de ballı ballı.onlar cennette biz cehennemde yaşıyoruz.gel de ağlanacak halimize şükredelim.Bu dünya Sultan Süleyman’a kalmadı. Bunlara da kalmaz.yaz bir kenara.

 

Uzunköprü halkı tarihi şehrinin yaşanır bir kent olmasını hayal ediyor. Bu hayallerini de gerçekleştirecek siyasetçilere  öneride bulunuyorlar.Adliyenin Ticaret Borsasının yanına taşınmasının ardından ,Adalet meydanıyla birleştirilip güzel bir kent meydanı olmasını talep ediyorlar.

 

Bu isteklerini gerçekleştirecek. A.b.c.d. partisi olmasının öneminin olmadığını kim yaparsa heykelini dikeriz diyorlar.dikerler mi dikerler. Çok çalışkan tuttuğunu koparan bir kaymakamız var.

 

 

Uzunköprü’den çeşitli nedenlerle ayrılan ve izinlerini yine Uzunköprü’de geçiren gurbetçilerimiz değişen bir şey yok, demekten artık bıktık diyoruz.Atanan,seçilenler tek yumruk olarak şehrimizi kent olması için elinizin taşın altına koyma zamanı gelmedi mi, küçük olsun benim olsun zihniyeti bitmedi mi, bir birinizi kıskanmalarınız son bulmadı mı, Başka bir Uzunköprü yok. Bu şehir hepimizin. Gelecek nesillerimize yaşanılabilir bir  yeşil şehir bırakmalıyız.

Uzunköprü Belediyesi yeni terminal alanı çalışmaları doğrultusunda Ziraat Bankası’nın arkasında bulunan otopark alanını Köy minibüsleri için terminal alanına çevirme uygulamasının sonuna gelindi.

 

Tüm köy minibüsleri burada toplanacak buradan kalkacak. Şimdi  Meriç ,Küplü,Subaşı, ve köylerinden Çiftlik köy köprüsünden geçerek  Uzunköprü’ye gelecek vatandaşlarımız rahat edecek mi? Bakın etrafına bir lokanta yok, bir kahve yok, bir ayakkabıcı yok, bir terzi yok, bir berber yok,bir kasap yok.

50 Yıldır  Yağmurca, Karabürçek, Çöpköy, Sipahi, Sultanşah, Gazimehmet, Elmalı, Başağıl, Ömerbey, Bayramlı, Turnacı, Malkoç köylülerinin alıştığı bir düzeni var. Bu düzenden çok çabuk vazgecerlermi? Ya 50 yıldır esnaflık yapanların durumu ne olacak. Trakya’nın tek kadın ve Uzunköprü belediye başkanı mali Müşavir özlem Becan bu hesapları yaptı mı? Burada esnaflık yapanlarla bir araya gelerek konuştu mu? Nasıl bir çözümü var…

Köy minibüsleri için terminal güzel olmuş. yolcu bekleme salonu, çay ocağı,umumi tuvaletler mevcut. Şehir terminali olarak kullanılan cep terminalinde işletme sahipleri Başkan Becan’a seslenerek BİZ ÜVEY EVLATMIYIZ. Yolcu bekleme salonumuz yok. Bank dahi bir iki tane var. Başkan hanım 27 aydır görev başında terminal işletmecileriyle kaç kez hasbıhal etimi?

Yıllarca siyasetin içinde ,ilçe başkanlığı, meclis üyeliği yapmış Hamdi Çetin abim Selim Selim şehir yollarını yaz Sanayiden kavak mahalleye gidene kadar aracımızla akla karayı seçiyorum. Başkan hanım bunları görsün.

Eczacı Mustafa Aslan  diyor ki ; Başkan hanım seçildiği günden beri bir kez olsun görme fırsatımız olmadı. Oturup bir çay içip sorunlarımızı anlatamadık. Enis başkanın vatandaşa ,esnafa gitmediğini söyleyenler bugün kendileri gitmiyor.

Şehir ve köy yolları çok bozuk.AKP VE CHP birbirlerini yollar üzerinden eleştirirken olan vatandaşa oluyor. Köy ziyaretlerini sık sık yapan ilçe kaymakamımız  köy yolları için adım atarsa hiç şaşırmam.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın  grup toplantısında kullandığı, “Millet açsa onları da siz doyuruverin” sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cevap verdi. Yardımlar konusunda da belediye başkanlarımız gerçekten de tarih yazıyorlar. Olağan üstü çalışıyorlar. Diyorlar ya ‘ aç varsa siz doyurun’ çekilin yoldan Türkiye’deki bütün açları doyuracağız.

* Çekilin aradan Türkiye’de hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Çekilin aradan Türkiye’de her kuruşun hesabını veren bir Millet ittifakı iktidar olacak. Biz bunları biliyoruz, yapacağız. Kılıçdaroğlu sandık istiyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan Seçimleri zamanında yapacağım diyerek kapıları kapatıyor.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL