Edirne Haberleri SonDakika Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 563

UZUNKÖPRÜSPOR SON DAKİKADA GÜLDÜ!

Uzunköprüspor’un ilk haftasını bay geçtiği Bölgesel Amatör Lig’deki  (BAL)  ilk maçında 25 Kasım Stadı’nda ağırladığı ilk haftanın galibi Sultangazi Spor’u uzatmada bulduğu golle 1-0 yenerek sezona galibiyetle başlamayı başardı.. Pandemi..

UZUNKÖPRÜSPOR SON DAKİKADA GÜLDÜ!

Uzunköprüspor’un ilk haftasını bay geçtiği Bölgesel Amatör Lig’deki  (BAL)  ilk maçında 25 Kasım Stadı’nda ağırladığı ilk haftanın galibi Sultangazi Spor’u uzatmada bulduğu golle 1-0 yenerek sezona galibiyetle başlamayı başardı..
Pandemi nedeniyle yaşanan belirsizlikler nedeniyle bir türlü start verilemeyen BAL’da heyecan geçen hafta Çarşamba günü başlarken, uzun süredir lige hazırlanan Uzunköprüspor da nihayet Pazar günü ilk resmi maçına çıktı.
Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan’ın yönettiği, yardımcılıklarını aynı bölgeden Osman Karatay ile Sakarya bölgesinden  Mesut Katık yaptığı, yine Sakarya bölgesinden  Yiğit İsmail Abdullahoğlu’nun da dördüncü hakem olarak sahadaki yerini aldığı karşılaşmayı Uzunköprüspor 90 artı 1’de Tolga Kara’nın kafa golüyle 1-0 kazandı. Golden sonra iki takımın oyuncuları ve teknik heyetleri arasında gerginlik yaşandı. Bu arada Uzunköprüspor’un Teknik Direktörü Zeki Ersoy sahadan atıldı.
Bu sonuçtan sonra puan cetvelinde 3’er puanlı iki takımdan Sultangazi Spor, averaj ile Uzunköprüspor’un önünde yer aldı. Grupta Dudullu’nun ise henüz puanı bulunmuyor.
Tuncaspor’un hakkı saklı kalmak kaydıyla ligden çekilmesi üzerine Edirne’nin BAL’daki tek temsilcisi olarak kalan ve Bölgesel Amatör 1.Bölge 2. Grup’ta yer alan Uzunköprüspor ikinci maçında ise Dudullu ile yarın deplasmanda oynayarak gruptaki ilk yarı maçları tamamlanmış olacak.
BAL’da ilk yarının bitiminden sonra maçlara ara verilmeyecek ve 20 Haziran Pazar günü grupta oynanacak ikinci yarının ilk maçında bu kez Dudulu ekibi Sultangazi Spor’u konuk ederken, ilk yarıda olduğu gibi Uzunköp-rüspor yine haftayı bay geçecek. Grup maçları 27 Haziran Pazar günü oynanacak karşılaşmalar ile ta-mamlanacak.
108 takım ile 3 ve 4 takımlı 32 grup üzerinden oynanmaya baş-layan BAL’da grup müsabakalarının tamamlanmasından sonra grup birincisi olan takımlar tek maç eleme usulü çeyrek, yarı ve final müsabakalarını oynayacak.
BECAN: O SENE BU SENE
Uzunköprüspor’un 1-0’lık galibiyet ile sonuçlanan maçı 25Kasım Stadı’nda izledikten sonra soyunma odasına giden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, futbolcular ve teknik heyeti kutladı.
Becan, daha sonra sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda, “Gururumuzsunuz çocuklar. Şampiyonluk yolunda her şeylerini ortaya koyarak aldıkları galibiyet ile bizleri sevince boğdular. Artık çok iyi biliyoruz ki o sene bu sene” diye yazdı.

BAL 1. BÖLGE 2. GRUP’TA  1. HAFTA
Sultangazi Spor 2- 0 Dudullu
BAL 1. BÖLGE 2. GRUP’TA 2. HAFTA
Uzunköprüspor – Sultangazi Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL