Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 347

‘’UZUNKÖPRÜ POLİSİ YAKALAR.

Uzunköprü  Kaymakamlığı ,İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine geldikten sonra Uzunköprü’de aranan şahısların korkulu rüyası olan İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder son bir ay içinde aranması bulunan şahısları kıskıvrak yakalayarak adalete teslim..

‘’UZUNKÖPRÜ POLİSİ YAKALAR.

Uzunköprü  Kaymakamlığı ,İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine geldikten sonra Uzunköprü’de aranan şahısların korkulu rüyası olan İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder son bir ay içinde aranması bulunan şahısları kıskıvrak yakalayarak adalete teslim etti.

 

Uzunköprü  Kaymakamlığı ,İlçe Emniyet Müdürlüğünden gazetemize yapılan  mart ayı asayiş bilgilendirmesinde

1-) Aranan Şahıslar

Haklarında Değişik yargı yerlerince  aranma  ve yakalanma kaydı olan  toplam 36 şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 16 sı tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilmiştir.

(Tutuklananlardan 18 yıl ve üzeri hapis cezası olan 1 şahıs, 6 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2 şahıs, 4 yıl ve üzeri hapis cezası olan 8 şahıs bulunmaktadır)

2-) Mala karşı suçlar

Mart ayı içerisinde dört farklı tarihte çeşitli hırsızlık olaylarına karışan toplam 5 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

3-) Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında mart ayı içerisinde 5 farklı tarihte yapılan operasyonlarda toplam 10 şüpheli şahıs yakalanmış, şüpheliler ve araçlarında bonzai ecstasy vb haplar ele geçirilmiş olup adli mercilere sevk edilmişlerdir.’’Açıklamasına yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL