Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 235

UZUNKÖPRÜ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU, AK PARTİ İL BAŞKANI BELGİN İBA’YI ZİYARET ETTİ.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim kurulu,31 Mart 2021 Çarşamba günü AK Parti İl başkanı Belgin İba’yı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder..

UZUNKÖPRÜ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU, AK PARTİ İL BAŞKANI BELGİN İBA’YI ZİYARET ETTİ.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim kurulu,31 Mart 2021 Çarşamba günü AK Parti İl başkanı Belgin İba’yı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar,Sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

 

Yapılan paylaşımda: Uzunköprü Muhtarlar Derneği olarak Ak Parti İl başkanı Sayın Belgin İba hanımefendiyi ziyaret ettik.Birçok konuda istek talep ve görüşlerimizi bildirdik.

 

Başta Yeni hükümet konağı, İkinci huzurevi ,yeni adliye sarayı , Çiftlikköy-Salarlı bağlantı yolu, bülbül korusu ,nüfus müdürlüğü personel eksikliği, muhtarlarımıza aşı konusunda öncelik verilmesi ,Uzunköprü’müzün öncelikleri konusunda istişarelerde bulunduk.

 

Özellikle Yeni hastane ve Uzunköprü’müzün tadilatı noktasında gösterdiği önem ve özveriden dolayı kendisine Uzunköprü’ lü vatandaşlarımızın memnuniyetini ve teşekkür’ünü ilettik.!

Çalışmalarında başarılar dileriz.!

Uzunköprü köy ve mahalle muhtarları derneği.!

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL