Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 426

SON GÜNLERDE UZUNKÖPRÜ’DE KÖPEK ISIRMA VAKALARI ARTTI.

Hür gazete WhatsApp Hattına Atatürk ve mescit  mahallelerinden gelen ihbarlarda  iki vatandaşımızı sahipsiz köpekler ısırdı. Atatürk Esentepe  Sitelerinde oturan vatandaşı ayağından ısıran sahipsiz köpek vatandaşların kovalaması ile mahalleden kaçtı. Aynı..

SON GÜNLERDE UZUNKÖPRÜ’DE  KÖPEK ISIRMA VAKALARI ARTTI.

Hür gazete WhatsApp Hattına Atatürk ve mescit  mahallelerinden gelen ihbarlarda  iki vatandaşımızı sahipsiz köpekler ısırdı.

Atatürk Esentepe  Sitelerinde oturan vatandaşı ayağından ısıran sahipsiz köpek vatandaşların kovalaması ile mahalleden kaçtı. Aynı gün mescit mahallesinde evine gitmekte olan E. Y. Yeğeninin  Ayağının üst kısmından ısırdı.

E.Y. Gazetemizin Sosyal medya hesabına yolladığı bilgiler de Selam abim. Abim Uzunköprü’ de mahalle mahalle aralarında sahipsiz köpek sayısı çok arttı. Saldırıyorlar dün yeğenimi ısırdılar hastaneye getirdik. Abim bi haber yapsan belediye barınağa toplasın onları. Hele mesçit mahallede dolu var menderes okulu etrafında bir sürü çocuklar okula nasıl gidecek .birde saldırıyorlar. Sonrası hayvana zarar verdik mi suçlu konuma düşüyoruz. Saygılar kolay gelsin abim.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL