Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 370

SELİM BEKAR YAZDI:İĞNEYİ BATIRMAK.

Sevgili okurlarım, Sizlerin sıkça bana sorduğunuz muhalif misin sorunuza dilimin döndüğünce cevaplandırmak istiyorum. 13 Yıldır bine yakın köşe yazdım köşelerimi okuduğunuzda  önceliğimin gazetecilik olduğunun altını çizmişimdir. Bugüne kadar gördüğümü,duyduğumu belgeleyip..

SELİM BEKAR YAZDI:İĞNEYİ BATIRMAK.

Sevgili okurlarım, Sizlerin sıkça bana sorduğunuz muhalif misin sorunuza dilimin döndüğünce cevaplandırmak istiyorum.

13 Yıldır bine yakın köşe yazdım köşelerimi okuduğunuzda  önceliğimin gazetecilik olduğunun altını çizmişimdir.

Bugüne kadar gördüğümü,duyduğumu belgeleyip sizlerle paylaştım. Kim üzülür kim sevinir diye bakmadım. Benim görevim sizleri bilgilendirmek.

Ben halkın Sesiyim. Neye nasıl muhalif olduğumu sizlere  anlatamadım sanki. Benim yazdığım haber ve köşelerimi okuyup  üzerine alınanların ortaya attığı  CHP’nin kalemi ,algısı  yaratıldı.

Dün Ziyaretime geldiğinizde biz okurların için  açık açık yaz.goygoycularında dillerini kapa. Küçük ricamızda kalemin çok sivri yazdıkların  Çok acı biberli olmasın emi yanmasınlar.dediniz.

Sevgili okurlarım, sizleri kırmam acı biberi yarım veririm. Çok yanmazlar.

Benim için MUHALİF SEÇİLENLERİN KOLTUĞUNA HEP İĞNEYİ BATIRANDIR.Seçilen demişken Milletvekili, Belediye Başkanı,İl genel Meclis üyesi,STK Başkanları,  icraatlarını yanlış eksik yaptığında eleştirmektir. Sadece Seçilmişlerin mi Atanmışlarında koltuğuna iğneyi batırmaktır.

Hür Gazete 13 Yıldır. Ergene kirliliğini gündemden düşürmüyor. Kimi eleştiriyor Seçilmiş Milletvekillerini, STK Başkanlarını, Atanmışları.

Yurt dışında yaşayan Uzunköprülü vatandaşlarımız izne geldiğinde ilk gittikleri yer Ergene nehri kirliliği gördüklerinde Sevdiklerinin sağlığından endişe ediyorlar. Topraklarımızın  kirliliğinden endişe ediyorlar.

Dönemin başbakanı ,Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Edirne Mitingi için Uzunköprü’den helikopterle geçerken Ergene kirliliğini yakinen görüp talimat vermişti. Cevre ve orman Bakanımıza. Haliçi nasıl temizlediysek  Ergene nehrini temizleriz. (Yıl 2013-)yıl 2021 temiz akıyor mu?kapkara bir su dayanılmaz koku

Ergene kirliliği için iğneyi kime batırıyoruz. İlimiz AKP Milletvekiline ,AKP Milletvekilini eleştirince AKP’yi destekleyenlerin gözünde  ne oluyorum. CHP Kalemi, Kartel medya . her zaman gururla söylüyorum Ben halkın Sesiyim. Demokrasinin dördüncü gücüyüm.

2010 Yılında Bulgaristanın baraj kapaklarını açması ile Eskiköyde seddeler patladı. 1200 Dönüm Arazi kumlar altında kaldı. Kumların kalkması için iğneyi kime batırdık. Milletvekiline, Valimize, il özel idaresi Sekreterine.

Eskiköy halkına geçmiş olsuna kimler gelmedi ne sözler verildi. Rahmetli Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in söylediği gibi dündür. Bugün bugündür.unutuldu. kumlar daha tarlalarda.

Köy Muhtarı, Koop. Başkanı, İl genel meclis üyesi ile Televizyona bile cıktık. Canlı yayında anlattık. Miletvekili Kumlar için ne dedi. Temizlemesi Tarladan daha pahalı.bugün ergene nehrinin kirli olduğu yazdığımda AKP’de meclis üyeliği  yöneticilik yapmış büyüğüm aynen şunu yazdı: Tarlaların Kumlardan Temizlemesi Tarladan daha pahalı.

Çok yakın zamana götüreyim sizi Uzunköprü TEV.ORHAN ÇETİN KAPALI YÜZME HAVUZU. Gecen yıl Temmuz ayında inşaatın ne durumda olduğunu görmeye gittiğimde çürümeye bırakıldığını kurbağaların yüzmeye başladığını gördüm. canlı yayın yaparak Atanmış ve Seçilmişleri göreve davet ettim.24 Ocak 2021 tarihinde tekrar ziyarete gittiğimde. 25 kasım 2020 tarihinde açılışının yapıldığını öğrendim.

Kavak mahalleye Güzel bir eser kazandıran  Orhan amcamıza teşekkürler.  Allah  uzun ömürler versin.

Osmanlının Bize Emanet ettiği Tarihi taşköprümüz yılıyor. 2016 Yılından beri yazıyorum. Her ayın 21’de köprüden canlı yayın yapıyorum yetkilileri göreve davet ediyorum.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sesimizi duydu ve Uzunköprü’ye gelerek Tarihi köprümüzün ihalesinin 28 Aralık 2020 tarihinde yapılacağını, 2021 ocak ayının ilk haftalarında onarıma başlanacağının sözünü verdi. Demek ki iğneyi doğru yere batırmışım.

OSB’ için birlikte  Ankara’yı sıkıştırmayan STK’ların başkanlarına ve yönetimine iğneyi batırıyorum. Ahırdaki annemiz hakkını alamıyorsa, tarladaki mahsulün para etmediğini, mazot ve gübrenin artışlarını battık diyen çiftçimizin feryatlarını dile getirmeyen başkanı ve yönetimine iğneyi batırıyorum.

Dernek üyelerinin pandemi de çektiği sıkıntıları görmezden gelip  aidat borçlarını gündeme taşıyan başkanlara iğneyi batırıyorum. Kim için bunları yapıyorum?

Doğru bilgiye ulaşmak için yağmur çamur demeden saat farkı gözetmeden olay yerine gidip canlı yayınlar  yapıyorum.  üstüne de 4.000 bin tl ceza yiyorsam  önce iğneyi kendime sonrada o kuruma  batırıyorum.

Uzunköprü yolları Çamursa, Sular akmıyorsa, çöpler toplanmıyorsa,sahipsiz köpekler  başı boş gezip toplanmıyorsa, dere temizliği olmuyorsa, söz verdiği Pazar yeri.,Terminal için bir şeyler yapılmıyorsa  belediye başkanına iğneyi batırıyorum.

Sevgili okurum ,kendimi açık net anlatabildim mi? Yazdıklarım sizleri tatmin edecek mi ? Benim muhalif anlayışım. Seçilmişlerin  görevini yapması için iğneyi çok sık batırmaktır.

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL