Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 764

SANTER MİNİBÜSLERİ ÇALIŞACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye’de korona tedbirleri kapsamında 29 Nisan’dan 17 Mayıs’a kadar iki buçuk hafta “tam kapanma” uygulamasına geçileceğini açıkladı.   Cumhurbaşkanı ve..

SANTER MİNİBÜSLERİ ÇALIŞACAK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye’de korona tedbirleri kapsamında 29 Nisan’dan 17 Mayıs’a kadar iki buçuk hafta “tam kapanma” uygulamasına geçileceğini açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan tam kapama kısıtlaması çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ile ilgili Uzunköprü San-Ter Minibüsçüler Kooperatifinden  açıklama geldi.

Uzunköprü San-Ter Kooperatif başkanı Savaş Özen kısıtlama döneminde Cumartesi-Pazar günleri hariç olmak üzere hafta içi saat 07.30 ve 17.00 saatleri arasında 15 dk 1 araç olmak üzere  hizmet vereceklerini ifade etti.

Başkan Savaş Özen ayrıca Demirtaş mahallesi (istasyon) sabah 08,30 köprübaşı, 09.00 istasyon 11.00 köprübaşı 11,30 istasyon ve 17.00 köprübaşı ve  17.30 istasyon olmak üzere karşılıklı 3 toplam 6 servis hizmet vereceklerini ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL