Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 408

MUHTARLAR BİRİNCİ DOZ AŞISINI OLDU

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde aşılamada öncelikli gruplar arasına dahil edilen muhtarlara ilk doz aşıları yapılmaya başlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın  Edirne’de düzenlediği basın toplantısında muhtarlara da aşıda öncelik tanınacağını..

MUHTARLAR  BİRİNCİ DOZ AŞISINI OLDU

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde aşılamada öncelikli gruplar arasına dahil edilen muhtarlara ilk doz aşıları yapılmaya başlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın  Edirne’de düzenlediği basın toplantısında muhtarlara da aşıda öncelik tanınacağını açıklamasının ardından dün muhtarlar randevularını almaya başladı.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kuruşar ,  Sosyal medya hesabından  yaptığı Paylaşımda , kendilerine de aşıda öncelik tanınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhtarların sürekli toplum içinde olduğunu anlatan Kuruşar , “Muhtarların da aşı yaptırmaya başlaması hepimizi sevindirdi. Sürekli vatandaşlarla iç içeyiz, toplum önünde olduğumuz için virüsü kapma şansımız fazlaydı. Filyasyon ekipleriyle çalışmalara da katılıyoruz zaten. Gerçekten aşı takvimine muhtarların da alınması çok iyi oldu. Öncelikle sayın Bakan Koca’ya ve tüm ilgililere teşekkür ederim” dedi.

 

 

Birinci doz koronavirüs aşımızı Edirne 1.Murat Devlet hastanesinde olduk.Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın , dün Edirne ‘mizden verdiği muhtarlarımıza aşı müjdesi sonrası.!

Bugün ayni noktada aşımızı olduk.!

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.!

Allah cc devletimize zeval vermesin.!

Muhtarlarımıza

hayırlı olsun

.!

 

 

Kuruşar, sırası gelen tüm vatandaşlara koronavirüsten kurtulmak için aşılarını yaptırması tavsiyesinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL