Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 238

KURUŞAR:’’ATILACAK HER ADIMDA BİZDE VARIZ.!

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar, 8 Şubat 2021 Pazartesi günü  kent Konsey başkanı ve yönetim kurulunun derneği ziyaretleri hakkında Sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uzunköprü Köy..

KURUŞAR:’’ATILACAK HER ADIMDA BİZDE VARIZ.!

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar, 8 Şubat 2021 Pazartesi günü  kent Konsey başkanı ve yönetim kurulunun derneği ziyaretleri hakkında Sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Uzunköprü Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Önder Kuruşar Yaptığı paylaşımda: Uzunköprü Kent Konseyi Başkanı Sayın Dr.Memet Akbal ve yönetim kurulu üyeleri ile derneğimizi ziyaret etti.Uzunköprü dallığı hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Ortak akıl dünde açıklama yaptığımız gibi Uzunköprü Dallığı Uzunköprü halkının can damarı, akciğeri, nefes kaynağıdır.Uzunköprü dallığı korunarak, Uzunköprü’ ‘lü vatandaşlarımızın kullanacağı gibi mesire alanı, sosyal donatı alanları, yürüyüş parkuru,bal ormanı, hayvan barınakları, avcılar için atış poligonu, vesaire Uzunköprü Dallığı Uzunköprü’ lü vatandaşlarımızın hakkıdır.

Uzunköprü dallığı

Uzunköprü halkınındır ve böyle kalmalıdır.

Atılacak her adımda bizde varız.!

Uzunköprü köy ve mahalle muhtarları derneği.!

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL