SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 325

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLIYOR

Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan çiçek Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanması..

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLIYOR

Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan çiçek Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanması kararı alınmıştır.

Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hafta kapsamında sergi ve satış standı kurarak yapılan kurs faaliyetleri ile kurum tanıtımı gerçekleştirilecektir.

1-2 Haziran Salı ve Çarşamba günü merkez binamızda sergi ve 3 Haziran Perşembe günü ilçemiz Ziraat Bankası karşısında tanıtım ve satış stantları kurulacaktır. Ayrıca kurslar ve kurum tanıtımı ile ilgili kısa videolar sosyal medya ve internet sayfasından paylaşılacaktır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve halen ülkemizde de etkisini gösteren covid-19 salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalar çerçevesinde bu yıl etkinliklerin dar ve kontrollü tutulması planlanmıştır. Tedbirler kapsamında Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün gerçekleştirmiş olduğu kurs faaliyetleri ile etkinlikleri hafta boyunca vatandaşlarımızla paylaşılacaktır.

Gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili detaylı bilgiler sosyal medya hesaplarından paylaşılacak olup tüm vatandaşlarımız davetlidir.paylaşımına yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL