Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 417

EN ACI GERÇEK, EN TATLI YALANDAN DAHA İYİDİR.

Sevgili okurlarım,Köşe yazarımız Deniz Kite Gazetemiz ve kendisinin düşüncelerini özetlemiş. Ben hükümete ve muhalefete muhalif değilim; ben ülkemin tarafındayım. Milletimizin tarafındayım. Vatandaşlarımızın tarafındayım. Bu sebeple de, bilgim ve deneyimlerim doğrultusunda,..

EN ACI GERÇEK, EN TATLI YALANDAN DAHA İYİDİR.

Sevgili okurlarım,Köşe yazarımız Deniz Kite Gazetemiz ve kendisinin düşüncelerini özetlemiş. Ben hükümete ve muhalefete muhalif değilim; ben ülkemin tarafındayım. Milletimizin tarafındayım. Vatandaşlarımızın tarafındayım.

Bu sebeple de, bilgim ve deneyimlerim doğrultusunda, GERÇEKLERİ doğrudan ve mizahi yollarla dile getirmekteyim.

Bu, her şeyden önce bir sorumluluk ve sonrasında da bir tercihtir.

Yazdığım hiç bir satırda hakaret yoktur, olamaz da.

Fakat her türlü eleştiri hakkımı da, yaşadığım sürece kullanacağım.

Çünkü sadece bir ülkemiz, bir vatanımız ve bir devletimiz var.

Hepimiz, hepimizin tarafında ve hepimizin ortak paydasında, iyiliğinde, refahında olmak zorundayız.

Eleştiriye katlanamayanlar siyasete girmesinler.

Şeffaf olamayanlar millete hizmete gelmesinler.

Ülkemizin menfaatlerini öncelleyemeyecekler, kendilerine başka işler bulsunlar.

Ben ve benim gibi düşünenler, daima ülkemizi, vatanımızı, devletimizi yükseltecek ve yücelteceğiz.

En zor durumlarda bile olsa, gerçekleri söyleyeceğiz.

Çünkü en acı gerçek, en tatlı yalandan daha iyidir.

 

 

Sevgili okurlarım,Ben Köşe yazarken,haber yaparken de eleştiri hakkımı kullanıyorum.daima da yazdım. Birileri adımı farklı şekilde  kullanabilir . ONUN TERCİHİ SAYGI DUYARIM.

Benim ilk tercihim daima Halk oldu.

 

Her ayın  21-23 arası Tarihi Taşköprüsündeyim. Osmanlı’nın bize  bıraktığı Mirasımıza sahip çıkıyorum.(Sözde Değil Özde) 23 Şubat 2021 Salı günü  yine Tarihi Taşköprümüz ve Ergene Nehrindeydim. Canlı yayın yaparak Arşivimize attım.

 

28 Aralık 2020 Tarihinde Taşköprümüzün ihalesi yapıldı. Sık Sık Hatırlatıyorum Unutanlara! Müjdeyi Uzunköprü’ye gelerek bizzat Bakan verdi. Ocak ayının ilk haftasında onarıma başlanacak. sözünü veren DEVLETİMİZİN BAKANI).Kayıtlarda duruyor. Bende takip ediyorum.Kimin adına siz değerli Halkımızın.

Köprümüz 2014 yılında da ihaleye cıkmış ama bir türlü onarıma başlanamamıştı. İnşallah yine tekrarlanmaz. Bir 7 yıl sonra bunu yazmaz konuşmayız.Ben ve Gazetemiz takipçisi olacağız. Sadece Tarihi Taşköprümüzün değil. Alternatif olarak Çiftlik köy köprüsünü de.

 

09 Ağustos 2019 tarihinde Uzunköprü Kaymakamı olarak atanan Hakan Yavuz Erdoğan, Uzunköprü’müz için  elini taşın altına koyuyor.Kaymakam Bey hep sahada görev süresi içinde neler yapabilirim diye mücadele ediyor.Basını sık sık projeler hakkında bilgilendiriyor.

 

Kaymakam Bey,15 Kasım’da çiftlik Köy köprüsü hakkında yerel basına açıklama yaptı.Başlığı şu şekilde atmıştım. “Çiftlikköy Köprüsü üzerinden ulaşım sağlanması için yol alt yapı çalışmaları başlıyor” ;”Tarihi Uzunköprü ye alternatif bir köprü olarak mutlaka yapılmalıdır”

 

Tarihi Taşköprü’müzün Restorasyonu başladığı an. Devreye çiftlik köy köprüsü geçecek.

Şehrin emini Becan’da çiftlik köy köprüsü hakkında açıklama yapmıştı. “bu tarihi köprünün sağlıklı olarak ayakta durabilmesi için yükünü azaltmak ve güney ilçe ve köylerinin Uzunköprü’ye gelişlerini kolaylaştırmak için Çiftlik Köyden bir köprünün yapılması aciliyet göstermektedir.Peki Belediye çiftlik köy köprüsü yapımı için neler yaptı? Başkan hanımdan  açıklama bekliyorum.

 

23 Şubat 2021 Salı günü Çiftlik köy köprüsüne giderek son durumlar neler diye baktığımda tarlaların etrafında duran dağ gibi çöp yığınını görünce sizlerinde haberdar olmanız için canlı yayın yaptım.

 

 

Vatandaşla konuştuk. Bilgisi ile yaşadıklarıyla bir şeyler anlattı. bu konuşmayı dinleyen izleyen Sayın Akbulut Yorum yaptı .ardından telefon etti.

 

çok yanlış ifadeler söyleniyor…hava şartları uygun olunca olacak ne sıkıntı yapıyorsun selim bey…bu arkadaş neyi nerden bilecek ki ondan bilgi istiyorsun…teknik eleman heralde..karayollarinda baş şef heralde.. köprüde kaç m.küp beton gitti acaba onu da bilelim hazır bilgi alırken..her konuda maşallah güzel…..biz neler yaptık neler…bu işmi sanki…bir aylık iş….aylar geçti diyorsun…bulsan yıllar geçti diyecen…yahu her yer çamur bu durumda o iş olurmu…acelen de nedir sayın kartel medya…dur hele bi havalar düzelsin…beraber yürürüz seninle o yolda merak etme…

 

Sayın vali Seninle hiç  yağan yağmurda ıslanmadık. Islandıklarınla sen söyle şarkını.

 

Vatandaş çiftçi. O köyde yaşıyor söz Hakkı olmasın mı? O köprü yapılırkende vardı, o nehrin taştığında  vardı. Sana yetki veren o? Kücümseme  o kadar!

 

Vatandaş her şeye yorum yapan, çok bilen Akbulut’â soruyor?  Meclis üyeniz neden istifa etti? Darp olayını nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

Hiçbir açıklamanı bir yerde göremedik.kol kırılır yen içinde kalırmı diyorsunuz? Ulusala kadar yansıdı haber haberin ola

 

Konu yine dönüyor Nedret Akbulut’a D.S.İ.Ergene nehrini temizlemiş. Nehirden çıkarılan  pet şişeler. İlaç şişeleri .ağaç kütükleri  toprağa bırakılmış?

Nehir ,içinden çıkanlara bakınca Akıllanmıyoruz dedim.

D.S.İ. Nehri  temizleyerek görevini yapmış. Peki çöpler ne olacak.Çöpler dağ gibi duruyor. Muhtarda karantinada olduğu için çalışma olmamış.Köylere hizmet götürme birliği köylerden çöpleri alıyor. Bunları da bi zahmet alsınlar değil mi? Görüntü kirliğinden kurtaralım.Mektup adrese ulaştığında satırlarla cevap verilecektir umuyorum.anladın sen onu sayın vali mescit Mahallesinde  ki çöpler gibi…!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL