Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 91

EMNİYET TEŞKİLATININ 175. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI.

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi..

EMNİYET TEŞKİLATININ 175. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN ETKİNLİKLE KUTLANDI.

10 Nisan 1845 tarihinde Polis Nizamnamesi ile kurulan ve vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

 

Kutlama kapsamında ilçemizde 8 Nisan 2024 Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı Atatürk Heykeli önünde tören düzenlendi.Tören kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Çelenginin sunulması,1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Yıldıray Yurtseven’in konuşması ile sona erdi.

Yurtseven günün anlam ve önemine ithafen yaptığı konuşmada; “Teşkilatımızın 179. Yıldönümü.2 hususa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum:Atatürk’ün göstermiş olduğu çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda daha çok okumak ve çalışmak.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL