Edirne Haberleri Siyaset Okuma Sayısı: 225

“EDİRNE’MİZDE BİN 400 KARDEŞİMİZİ PARTİMİZE ÜYE YAPTIK”

AK Parti Edirne 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi 29 Ocak Cuma günü Lale Zar ‘da  yapıldı.   AK Parti Edirne 6. Olağan İl Gençlik Kolları Seçimine tek liste ile..

“EDİRNE’MİZDE BİN 400 KARDEŞİMİZİ PARTİMİZE ÜYE YAPTIK”

AK Parti Edirne 6. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi 29 Ocak Cuma günü Lale Zar ‘da  yapıldı.

 

AK Parti Edirne 6. Olağan İl Gençlik Kolları Seçimine tek liste ile katılan Burak Cambaz Başkan Seçildi.

2017’de Uzunköprü İlçe Gençlik Kollarında siyasete başlayan Cambaz, 2018’de 27. Dönem Edirne Milletvekili adaylığı, 2019’da Belediye Meclis Üyesi adaylığı, 2019’da İl Gençlik Kolları Teşkilât Başkanlığı son olarak 10 Eylül 2020’de Gençlik Kolları İl Başkanlığı göreviyle tanınıyor.

Atama yapıldıktan sonra teşkilatın çalışmalarının her birine katılarak yüzlerce gençle temasta bulunduklarını belirten Cambaz; “O günden bu güne ‘gönül seferberliği’ ile Edirne’mizde bin 400 kardeşimizi partimize üye yaptık, ailemizi genişlettik. Vatandaşlarımızın her birinin derdiyle dertlenip mutluluğu ile umutlandık. Çünkü biz, liderimizden aldığımız ilhamla halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen ve bunu hissettiren gençleriz” dedi.

Edirne’yi AK belediyecilikle tanıştırıp yakacakları gençlik ateşi ile ülkeyi hedeflerine yürüteceklerini aktaran Cambaz, Edirne’nin hak ettiği değeri görmesi için var gücüyle çalışacaklarını vurguladı.

Ülkenin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yolun öncüsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyet hedefinin takipçisi olacaklarını ifade eden Cambaz, tazelenme ve nöbet değişimi dönemleri olan kongrelerin hayırlı olmasını diledi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL