Edirne Haberleri Sağlık Okuma Sayısı: 445

EDİRNE DÜZELİYOR!

Edirne,haftalık vaka sayısında 100 bin nüfusa karşılık gelen vakalarda en düşük 5 ilden biri oldu.Tedbirlerin sıkı şekilde devam ettiği Edirne’de alınan tedbirler vaka sayılarınada yansımaya başladı.Risk haritasının yayınlandığı ilk günden..

EDİRNE DÜZELİYOR!

Edirne,haftalık vaka sayısında 100 bin nüfusa karşılık gelen vakalarda en düşük 5 ilden biri oldu.Tedbirlerin sıkı şekilde devam ettiği Edirne’de alınan tedbirler vaka sayılarınada yansımaya başladı.Risk haritasının yayınlandığı ilk günden bu yana RİSKLİ İL Kategorisinde yer alan Edirne haftalar sonra MAVİ RENGE(Düşük riskli) sahip iller arasında yerini buldu.

100 BİN VAKADA ORAN %13.69!

Türkiye geneli risk haritasının ilk yayınlandığı günden bu güne kadar YÜKSEK RİSK’Ten çıkamayan Edirne haftalar sonra rahat bir nefes aldı.Yeni tedbirlerin uygulanması ile beraber ilimiz genelinde de vaka sayılarında düşüşler başladı.

EDİRNE’DE HAFTALIK VAKA SAYISI 56!

Her hafta Türkiye geneli açıklanan haftalık görülen vaka sayılarında geçtiğimiz haftaya kadar 50. sıralara kadar yükselen Edirne bu hafta da sıralamada düşüşüne devam etti.Bu hafta Edirne 56 yeni vaka ile 81 il arasından 76. sırada yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL