Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 263

BECAN:’’ATATÜRK PARKI UZUNKÖPRÜLÜLERİN HİZMETİNDE OLACAK.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Hükümet konağı karşısında bulunan aile çay bahçesine yönelik hazırlanmış olan projeyi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarıldığını kamuoyunla paylaşmıştı.   Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Uzunköprü’nün nostalji..

BECAN:’’ATATÜRK PARKI UZUNKÖPRÜLÜLERİN HİZMETİNDE OLACAK.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Hükümet konağı karşısında bulunan aile çay bahçesine yönelik hazırlanmış olan projeyi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarıldığını kamuoyunla paylaşmıştı.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Uzunköprü’nün nostalji kokan bir mekanındayız. Bazılarımızın çocukluğunun, bazılarımızın gençlik yıllarının geçtiği, güzel anılar biriktirdiği Atatürk Parkı’ndayız. Bu alan Uzunköprü Belediyesi sayesinde tekrar hayat bulacak. Projemiz başladı, bu projeyle Atatürk, Kavak, Mareşal Fevzi Çakmak, Aşçıoğlu, Muradiye Mahallesi gibi Uzunköprü’nün bu bölümünde kalan mahallelerimizin yeşil alan ihtiyacını giderecek bir proje olacak. Hepimize gençliğimizi, çocukluğumuzu hatırlatacak bir kent meydanı görüntüsünde planladığımız Atatürk Parkı siz Uzunköprülülerin hizmetinde olacak.

 

 

Uzunköprü’de sosyal alanlar bakımından eksiklikler olduğunu ve bu eksikliği gidermek adına kararlı adımlar atmaya devam edecekleri belirten Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Vadi Park Projesinin tamamlanmasının ardından, ilçe merkezinde de sosyal alan eksikliğini giderecek olan projenin ihalesini 10.03.2021 tarihinde yapıldığını ve yer teminin ardından 90 gün içerisinde tamamlanacağını ifade edilmişti.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ,Uzunköprü Belediyesinin Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Herkesin gülümseyerek hatırladığı, güzel anılarının olduğu Atatürk Parkı’mızın yapım işi başladı. Pandeminin de biteceğini umarak söylemek isterim ki; Atatürk Parkı’mız bu yaz Uzunköprü Belediyesi’nin sosyal tesisi olarak Uzunköprülülere hizmet verecek” Paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL