Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 642

BECAN HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Yerel basın temsilcileri ile gecen hafta içinde yaptığı basın toplantısında bir çok proje hakkında bilgi verdi.   Becan: “Atatürk Parkımızı ihaleye çıkmasının ardından Garden Park’ı..

BECAN HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Yerel basın temsilcileri ile gecen hafta içinde yaptığı basın toplantısında bir çok proje hakkında bilgi verdi.

 

Becan: “Atatürk Parkımızı ihaleye çıkmasının ardından Garden Park’ı da Belediye olarak biz işleteceğiz”

 

Uzunköprü’de vatandaşlar tarafından sıklıkla dile getirilen sosyal alan eksikliğine yapılan projelerle çözüm bulan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, bu konuda çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Uzunköprü Belediyesi tarafından, Hükümet konağı karşısında bulunan Aile Çay Bahçesine yönelik hazırlanmış olan proje 10.03.2021 tarihinde ihaleye çıkmaya hazırlanırken Başkan Özlem Becan, vatandaşlara bir “Sosyal Alan” projesi müjdesi daha verdi.

 

Uzunköprü’de sosyal alanlar bakımından eksiklikler olduğunu ve bu eksikliği gidermek adına kararlı adımlar atmaya devam edecekleri belirten Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Vadi Park Projesinin tamamlanmasının ardından, İlçe merkezinde de sosyal alan eksikliğini giderecek olan projenin ihalesini 10.03.2021 tarihinde yapacaklarını ve yer teminin ardından 90 gün içerisinde tamamlanacağını belirtti.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, bu projenin hemen ardından ise İlçemizde Çevreyolu üzerinde yıllardır çeşitli kişiler tarafından kira yoluyla işletilen Belediyeye ait olan “Garden Parkın” sözleşmesini bu yıl yenilemediklerini bu yeri Uzunköprü Belediyesi olarak kendi ekipleri ile beraber işletmek için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Sosyal alanlar kazandırmak konusunda Uzunköprü’nün hiçbir mahallesini mağdur bırakmamaya dikkat verdiklerini ve çalışmaları bu yönde devam edeceklerini söyleyen Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, yapmış olduğu açıklamasında kamuoyuna şu bilgileri verdi; “Uzunköprü’de vatandaşlarımızın şikayet ettiği konulardan biriside ilçemizde sosyal alan eksikliği. Bizde bu durumu ortadan kaldırmak adına her mahallenin kolayca ulaşabileceği losyonlarda bu alanları yaratmak için çalışmalara başladık.

 

Vadi Park projesiyle ile birlikte Cumhuriyet mahallemizde ki sosyal alan eksikliği giderdik. Tabi asıl sıkıntı şehir merkezinde yaşanıyor. Bizde bunu ortadan kaldırmak için Hükümet Konağı karşısında bulunan Belediyemize ait taşınmazı, işletmeciden alıp tekrardan belediye bünyesine kattık.

 

Bu yeri işletmek adına oluşturduğumuz ihale 10.03.2021 Çarşamba günü gerçekleşecek. İhalenin ardından burada yapacağımız çalışmaların ardından Muradiye, Habib Hoca ve Halise Hatun mahallerinde yaşayan halkımızın aileleri ile birlikte yaralanabileceği sosyal alanı hizmete açmış olacağız. Bunun yanında yine Cumhuriyet Mahallemizde “Garden Park” olarak hizmet veren Belediyemize ait tesisi bundan sonra Uzunköprü Belediyesi olarak biz işletmeye karar verdik. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Her şey daha güzel bir Uzunköprü için diyerek” Uzunköprü halkınla müjdeyi paylaştı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL