İpsala Haberleri Okuma Sayısı: 589

İPSALA’DA SIFIRLANAN VAKALAR NEDEN ARTTI?

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu AKP’nin Edirne Kongresinden sonra İpsala İlçesinde artan korona vakalarına dikkat çekti. AKP kongresi öncesi İpsala’da vaka sayısının sıfırlandığını hatırlatan Doç. Dr. Gaytancıoğlu, fedakârlıkları..

İPSALA’DA SIFIRLANAN VAKALAR NEDEN ARTTI?

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu AKP’nin Edirne Kongresinden sonra İpsala İlçesinde artan korona vakalarına dikkat çekti.

AKP kongresi öncesi İpsala’da vaka sayısının sıfırlandığını hatırlatan Doç. Dr. Gaytancıoğlu, fedakârlıkları ve uydukları tedbirlerin karşılığı almayı bekleyen esnaf ve vatandaşların hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

AKP kongrelerindeki manzaraların kabul edilmesini mümkün olmadığını ifade eden CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“AKP kongrelerine korona virüsü giremediği için hıncahınç dolu salonlarda gururlanarak kongre yapmaya devam ediyor. En son koronada Türkiye’de en riskli il durumuna gelmiş Trabzon’daki AKP kongresini gördük.

Kongrelerin sonrasında ise virüs patlama yapıyor. Bunun bir örneğini Edirnemizde yaşadık.

AKP Kongresi öncesi İpsala İlçemizde vaka sayısı sıfırlanmıştı. Kongreye katılanlar ve sonrasında İlçemize dönenler sayesinde vakalarda patlama yaşandı. İpsalalılar vaka sıfırlandı, biz de normalleşmeye daha hızlı döneriz diye bekliyorlardı. Esnafımızın beklentilerini, vatandaşın fedakârlığını AKP heba etti.

Aylarca alınan tedbirler, vatandaşın fedakârlığı,  AKP’nin gösteriş yapma hevesine kurban gitti. Esnaf dükkânını açamaz, vatandaş evinden çıkmazken yapılan kongreler ve buradaki görüntüleri kabul etmek, akla ve vicdana sığdırmak mümkün değil.”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL