Kültür-Sanat Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 595

YEMEK YARIŞMASI VE FOTOĞRAF SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Kasım Uzunköprü’nün Düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen “Yöresel Yemekler Lezzet Yarışması” ve “Uzunköprü’yü Yaşamak Temalı” temalı fotoğraf sergisi 18 Kasım 2021 Perşembe günü Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem..

YEMEK YARIŞMASI VE FOTOĞRAF SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Kasım Uzunköprü’nün Düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen “Yöresel Yemekler Lezzet Yarışması” ve “Uzunköprü’yü Yaşamak Temalı” temalı fotoğraf sergisi 18 Kasım 2021 Perşembe günü Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile Uzunköprü Belediyesi Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde yapılan törenle açıldı.

UZUNKÖPRÜ’DE YAŞAM TEMALI FOTOĞRAF SERGİSİ GEÇMİŞE GÖTÜRDÜ.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki geçit töreninin ardından Uzunköprü Belediyesi’nin Atatürk Parkı’nda düzenlediği etkinlikler başladı. Başkan Becan Uzunköprü’de Yaşam Temalı fotoğraf yarışması ve sergisine katıldı. Başarılı katılımcılara ödüllerini takdim eden Başkan Becan, sergide bulunan ve Uzunköprü’nün tarihine ışık tutan tüm fotoğrafları inceledi. Yarışmada Remziye Sivri 1.,Sinan Bektaş 2.,Güzin Bektaş ise 3. Oldu.Yarışmada ilk 3’e girenlere ödülleri Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan tarafından verildi.

YEMEK YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

“Yöresel Lezzetler  yarışması vatandaşların yoğun ilgisine neden oldu.Yarışmanın jürisi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Çiçek,Uzunköprü Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Kız Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü eğitimcileri Gözde Çömlek, Soner Atik, Ceyhan Karahan Uzunköprü Belediye Başkan Yardımcısı Yosun Çotra’dan oluştu.Ana Yemek kategorisinde yarışmayı Sema Çetinkaya 1.,Pınar Yücel 2.,Cemile Keskin ise 3. Sırada tamamladı.Tatlı kategorisinde 1. Sırada Ebru Durmaz yer alırken,Sudenaz Kaptanbaşı 2.,Müslüm Umumç ise 3. Oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL