Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 189

VALİ KIRBIYIK, İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Uzunköprü ilçemizdeki programında ilk olarak İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Onur Kökçü’yü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Kaymakamlık..

VALİ KIRBIYIK, İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Uzunköprü ilçemizdeki programında ilk olarak İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Onur Kökçü’yü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Kaymakamlık ziyaretinin ardından restorasyonu devam eden tarihi Muradiye Camisinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında Vakıflar Bölge Müdürü Ali Mehmetçik Oğuz ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, daha sonra Uzunköprü ilçemizde bölgenin en büyük üretim kapasitelerinden birine sahip olan Kiremitçiler Grup Maden İşletmesi tesisini gezdi.

Ziyaret programı kapsamında Yeniköy mahallesine geçen Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi.

Uzunköprü programının son kısmında Kırcasalih beldemizi ziyaret eden Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü tarafından karşılandı. Valimiz Sn. H. Kürşat Kırbıyık, Başkan Hüseyin Tütüncü’den beldemizde devam eden çalışmalar, yatırımlar ve ihtiyaçlar ile ilgili bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL