Spor Okuma Sayısı: 339

UZUNKÖPRÜSPOR YÖNETİMİNDEN SEÇİM AÇIKLAMASI

“Toplantıya katılan 10 yönetim kurulu üyesinin tamamının oyu ile Erol Kıvrak başkanlığa seçilmiştir” Edirne’yi Bölgesel Amatör Ligde tek temsil eden Uzunköprüspor’da 2 yıldır kulübün başkanlığı görevini yürüten Ziya Mustafa Kalkandelen’in..

UZUNKÖPRÜSPOR YÖNETİMİNDEN SEÇİM AÇIKLAMASI

“Toplantıya katılan 10 yönetim kurulu üyesinin tamamının oyu ile Erol Kıvrak başkanlığa seçilmiştir”

Edirne’yi Bölgesel Amatör Ligde tek temsil eden Uzunköprüspor’da 2 yıldır kulübün başkanlığı görevini yürüten Ziya Mustafa Kalkandelen’in sağlık sorunlarından dolayı görevini bıraktığını açıklamasının ardından,  başkanlığa yönetim kurulu üyesi Erol Kıvrık seçilmişti. Yeni başkan Erol Kıvrak’ın seçiminin ardından da birçok yönetim kurulu üyesi haber olmadığını belirtmesi üzerine Uzunköprüspor yönetim kurulundan bir açıklama geldi.

TÜZÜK GEREĞİ SEÇİME GİTTİK

Uzunköprüspor’a ait  sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada; “Dernek tüzüğümüzün 29. Maddesine istinaden yönetim kurulu üyelerinin yarıdan bir fazlası ile ayrılan başkanın yerine yeni başkan seçimi yapılır hükmü gereğince 05.08 2022 tarihinde seçim yapılmış ve toplantıya katılan 10 yönetim kurulu üyesinin tamamının oyu ile Sayın Erol Kıvrak başkanlığa seçilmiştir.” denildi.

Söz konusu yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bazı basın yayın organlarında çıkan asılsız haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur. Öncelikle bilinmelidir ki Uzunköprü Spor Başkanı ve yönetim kurulu ile birlikte görevinin başında ve azimle çalışmaya devam etmektedir. Geçen yıl olduğu gibi bu senede Bal Ligi’nde İlçemizi aslanlar gibi temsil edecektir. Bizi yolumuzdan döndürmeye küstürmeye çalışanlar mutlaka dün olduğu gibi bu günde olacaktır. Ama biz yolumuzdan dönmeyeceğiz. Başkanımız Z. Mustafa Kalkandelen’in sağlık sorunlarından dolayı başkanlıktan ayrılmış ancak yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmamış olup halen bizimle birliktedir. Ayrıca dernek tüzüğümüzün 29. Maddesine istinaden yönetim kurulu üyelerinin yarıdan bir fazlası ile ayrılan başkanın yerine yeni başkan seçimi yapılır hükmü gereğince 05.08 2022 tarihinde seçim yapılmış ve toplantıya katılan on yönetim kurulu üyesinin tamamının oyu ile Sayın Erol Kıvrak başkanlığa seçilmiştir. Netice olarak Uzunköprü halkının takımı olan Uzunköprü sporu tüm halkımızın ve sporseverlerin destekleyeceğine ve hem manen hemde madden yanımızda olacaklarına inanıyoruz. Ayrıca bu mücadelemizde bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan desteklerini bizden esirgemeyen ve kulübümüzün bu gün Bal Ligi’nde mücadele edebilmesini sağlayan ve önünü açan Uzunköprü Belediye Başkanı Sayın Özlem BECAN’ şükranlarımızı sunarız. Her şey Uzunköprü için.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL