Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 230

UZUNKÖPRÜ ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERİNE SİGORTA HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız KILIÇ,Gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:Uzunköprü Ziraat Odamız  BEREKET Sigorta A.Ş. ile acentelik sözleşmesi imzalayarak çiftçilerine sigorta hizmeti vermeye devam etmektedir. Çiftçilerimizin  risklere karşı  ürünlerini..

UZUNKÖPRÜ ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERİNE SİGORTA HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDİYOR

Uzunköprü Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız KILIÇ,Gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:Uzunköprü Ziraat Odamız  BEREKET Sigorta A.Ş. ile acentelik sözleşmesi imzalayarak çiftçilerine sigorta hizmeti vermeye devam etmektedir.

Çiftçilerimizin  risklere karşı  ürünlerini teminat altına almak TARSİM ,küçükbaş hayvan,büyükbaş hayvan,kümes hayvanlarını hastalık ölüm gibi teminat altına almak,sera örtü altı sigortası,su ürünleri sigortası,yangın sigortası,nakliye sigortası, arabalarını korumak için kasko sigortası, evlerini güvence altına almak için konut sigortası, sağlık masraflarını kapsam altına almak için özel sağlık sigortası, depreme karşı DASK, trafikte karşı tarafa verilen zararları karşılamak için trafik sigortası, birikim yaparak gelecekte riskle karşılaşma durumunda güvence olması için bireysel emeklilik vs. gibi birçok alanda sigortalamaktadır.

Odamıza yaptırılan sigorta işlemlerinde çiftçilerimize ödeme kolaylığı bulunmaktadır.(Hasat ve mazot kartlarına faizsiz,vb)

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL