SonDakika Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 321

UZUNKÖPRÜ’ DE YAZ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüs salgınıyla mücadelede çalışmalarına hız kesmeden devam edem eden Uzunköprü Belediyesi bir yandan da yaz hazırlıklarına başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler salgın ortadan..

UZUNKÖPRÜ’ DE YAZ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Tüm dünyada etkisini gösteren korona virüs salgınıyla mücadelede çalışmalarına hız kesmeden devam edem eden Uzunköprü Belediyesi bir yandan da yaz hazırlıklarına başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler salgın ortadan kalkıp günlük yaşam normale döndüğünde vatandaşlar gönlünce parklarda vakit geçirebilsin diye hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaz hazırlıklarına kış aylarında başlayıp çiçek kokuları ile Uzunköprülüleri karşılamak için kolları sıvayan ekiplerimiz İlçemizin farklı lokasyonlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeye ait fidanlıkta titizlik ile üretilen çiçek ve ağaçlar İlçemizin dört bir yanına ekiliyor. Mevsim koşulları doğrultusunda bir yandan mevcut parkların ve ağaçların rutin bakımları yapılırken diğer yandan da çiçek ve fidanlar dikime hazırlanıyor.

iklim şartlarına göre çeşitli fidan ve mevsimlik bitkinin yetiştirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Özlem Becan, ” İlçemizin her alanda daha yaşanabilir bir estetik kimliğe sahip olması adına bu yıl da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarım yaz ayları dolayısı ile hazırlıklarına başladı. Farklı türlerde yaz ve kış mevsimine uygun çiçek ve bitki dikiimimiz gerçekleşecek. Umuyorum ki güzel havanın tadını sağlıklı günlerde, rengarenk çiçekler arasında hep beraber çıkaracağız.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL