Siyaset Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 459

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİNE ÜYE OLDU

Trakya Belediyeler Birliği’nin Tekirdağ’da  27 Mayıs tarihinde düzenlenen olağan meclis toplantısında Uzunköprü Belediyesi ile birlikte 8 yeni belediyenin de birliğe üyeliği kabul edildi.  COVİD-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen..

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ TRAKYA BELEDİYELER BİRLİĞİNE ÜYE OLDU

Trakya Belediyeler Birliği’nin Tekirdağ’da  27 Mayıs tarihinde düzenlenen olağan meclis toplantısında Uzunköprü Belediyesi ile birlikte 8 yeni belediyenin de birliğe üyeliği kabul edildi.  COVİD-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları göz önünde bulundurularak gerçekleştirilen toplantıda, birliğin meclis toplantısında Uzunköprü  Belediyesi’nin üyelik talebi meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi. Üyeliği kabul edilen Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan; “İlçemiz adına kıymetli kazanımlar sağlayacağımız üyeliğimizin Uzunköprü’ye hayırlı olmasını diliyorum. Trakya Belediyeler Birliği Başkanı seçilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız, ağabeyim Kadir Albayrak başta olmak üzere, birlik encümen üyeliği ve birlik komisyonlarına seçilen Başkan ve meclis üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Toplantının kapanış bölümünde Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başkan Özlem Becan ile birlikte diğer belediye başkanlarına  hayırlı olsun dileklerini iletip rozet taktı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL