Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 415

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘nin resmî bayramıdır. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri’nin işgaline karşı Türk Kurtuluş..

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti‘nin resmî bayramıdır. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri’nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı‘nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

 

Uzunköprü Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak.Uzunköprü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler  19 Mayıs günü Cumhuriyet Meydanı’nda Fide Dağıtımı ile başlayacak.Etkinlikler 20:30’Da Cumhuriyet Meydanı’ndan Adalet Meydanı’na kadar yapılacak olan Fener Alayı ile devam edecek.Etkinlikler 21:00 ve 21:30’da düzenlenecek Gençlik Konseri ile sona erecek.Konserde DJ Kutlu Tunca ve Gökhan Hasar sahne alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL