Kültür-Sanat Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 419

UZTB ÜYELERİNİ İZMİR AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI’NA GÖTÜRÜYOR

UZTB ÜYELERİNİ İZMİR AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI’NA GÖTÜRÜYOR Uzunköprü Ticaret Borsası üyelerini, 02 – 06 Şubat 2022 tarihlerinde, Fuar İzmir Gaziemir alanında düzenlenecek olan Tohum, Fidan, Sulama Ekipmanları,..

UZTB ÜYELERİNİ İZMİR AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI’NA GÖTÜRÜYOR

UZTB ÜYELERİNİ İZMİR AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI’NA GÖTÜRÜYOR

Uzunköprü Ticaret Borsası üyelerini, 02 – 06 Şubat 2022 tarihlerinde, Fuar İzmir Gaziemir alanında düzenlenecek olan Tohum, Fidan, Sulama Ekipmanları, Gübre, Bitki Besleme, Hayvancılık, Tarım Makinaları, Traktör ve Arıcılık adına her şeyin 5 gün boyunca 334.000 m2’lik Fuar alanında sergilenecek olduğu 100 ülkeden 1000’den fazla Stand ve 300.000’den Fazla Ziyaretçi ile Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olma özelliğini sürdüren “İZMİR AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na” götürüyor.

Uzunköprü Ticaret Borsasının Organizasyonunda 58 Üyesinin katılımları ile 4-6 şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan gezinin amacı Tarımsal mekanizasyon ekipmanları, zirai donanımlar ve Tarım Aletleri alım satımı yapan kurum yetkilileri ile tanışma ve üyelerinin sektörleri ile ilgili yenilik ve gelişmeleri yerinde görerek katılımcı firmalar ile iş bağlantısı kurabilmelerini sağlamak, Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok firmanın süt, süt ürünleri, et, et ürünleri, süt ve et teknolojileri ve ambalaj ekipmanları ürünlerini sergileyeceği Fuar kapsamında üyelerimiz yurtiçinden ve yurtdışından birçok önemli kurum ve kuruluşla birlikte konunun uzman isimleriyle beraber modern ve bilimsel teknikler tanıma imkanı bulacaklardır.

Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan “02 – 06 Şubat 2022 tarihlerinde, Fuar İzmir Gaziemir alanında düzenlenecek olan 17. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek projelerle ilgili yurtiçinden ve yurtdışından birçok önemli kurum ve kuruluşla işbirliği yapılarak konunun uzman isimleriyle beraber modern ve bilimsel teknikler tanıtılacak.

Uzunköprü Ticaret Borsası Meclisi olarak tüm üyelerimizi davet ederek organize ettiğimiz Gezimizin üyelerimizin gerek işleri gerekse de gelecek vizyonları açısından oldukça faydalı olacağına inanıyorum, geziye katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.

Sektörün belirleyicilerinin ve akademisyenlerin rol alacağı çalıştaylar, süt ve et ile ilgili doğru bilinen yanlışlara ışık tutacak mini paneller ve dikkat çekici daha birçok etkinlik fuarda gerçekleştirilecek.

Fuar kapsamında yerli ve yabancı firmaların 100 ülkeden 1000 den fazla katılımcı 300 bin den fazla ziyaretçi ile buluşması öngörülmekle beraber, düzenlenen ziyaretçi organizasyonları ile Türkiye’nin bütün bölgelerinden ve yurtdışından üreticilerin ve sektör temsilcilerinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL