Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 222

SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI

3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun 7. maddesindeki, “her faaliyet dönemi için, İlçe dahilindeki köy ve mahalle muhtarlarının Kaymakamın çağrısı üzerine yapacağı toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile kendi aralarından..

SYDV MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI

3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun 7. maddesindeki, “her faaliyet dönemi için, İlçe dahilindeki köy ve mahalle muhtarlarının Kaymakamın çağrısı üzerine yapacağı toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile kendi aralarından seçecekleri birer üye mütevelli heyetinde görev yapar” hükmü gereğince;

 

İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine 2021 yılı faaliyet dönemi için 2 Muhtar Üye seçimi; 04.03.2021 Perşembe  Günü saat 11.00’de Mahalle Muhtarlar Derneği’nde yapıldı.

Şehir merkezi için Cumhuriyet Mahallesi  Muhtarı Orhan Karahan tek liste ile Köy mütevelli Heyeti üyeliği için Salarlı Muhtarı talip Aydın,Süleymaniye Muharrem Taşkın Aday oldu.

Sandığın açılması ile Süleymaniye Muhtarı  Muharrem Taşkın,kullanılan 48 oyun 25 alarak Uzunköprü Sosyal Yardımlaşma Mütevelli Heyet Üyesi olarak seçildi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL