Kültür-Sanat Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 282

SUZAN KARDEŞ KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümü gün boyu yapılan etkinlikler ile kutlandı.18 Kasım 2022 Cuma günü saat 09:45’te Uzunköprü Şehitliği’nde Çelenk Sunma Töreni ile başlayan resmi tören 21:00’Da Uzunköprü Belediyesi..

SUZAN KARDEŞ KONSERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümü gün boyu yapılan etkinlikler ile kutlandı.18 Kasım 2022 Cuma günü saat 09:45’te Uzunköprü Şehitliği’nde Çelenk Sunma Töreni ile başlayan resmi tören 21:00’Da Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Suzan Kardeş konseri ile sona erdi.Saat 19:00’Da Uzunköprü Atatürk Kültür Merkezi’de Kurtuluşun 100. Yılı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılım yoğundu.

 

Uzunköprü Belediye Başkanlığı’nın organizasyonu ile, 100.Yıl Kurtuluş etkinlikleri kapsamında hava koşullarının elverişsizliği nedeniyle Adalet Meydanı’nda yapılması planlanan Suzan Kardeş Konseri Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen ücretsiz halk konserine, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu,Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Yıldıray Yurtseven,Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü,CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Muammer Çetiner,Uzunköprü Belediyesi belediye meclis üyeleri ile birlikte 800’e yakın vatandaş katıldı. Suzan Kardeş’in sahneden inerek, vatandaşların arasına katılarak şarkılarını söylemesi coşkuyu daha artırırken; Kardeş halkla birlikte dans ederek şarkılarını söyledi. Konser sonunda, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Suzan Kardeş’e Uzunköprülülere unutulmaz bir konser yaşattığı için teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL