Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 227

SON 1 HAFTADA 14 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir haftada halkın huzuru ve güvenini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında Edirne genelinde çeşitli terör örgütlerine mensup 14 kişi yakalandı. Edirne Valiliği’nden konuya ilişkin..

SON 1 HAFTADA 14 TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ YAKALANDI

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir haftada halkın huzuru ve güvenini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında Edirne genelinde çeşitli terör örgütlerine mensup 14 kişi yakalandı.

Edirne Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada; “Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, son bir haftalık süre içerisinde emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde;

Çeşitli suçlardan aranan (10)’u yabancı uyruklu olmak üzere, hakkında yakalama kararı bulunan toplamda (66) şahıs;

Terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında;FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi (4) şahıs,  PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi (4) şahıs, DHKP/C Silahlı Terör Örgütü Üyesi (1) şahıs,Hudut Birlikleri tarafından iseFETÖ/PDYSilahlı Terör Örgütü Üyesi(4) şahıs ve PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi (1) şahıs olmak üzere toplamda (14) şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılmıştır.

Emniyet ve Asayişin sağlanması ve Terörle mücadeleye yönelik çalışmalara, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL