Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 883

SELİM BEKAR YAZDI:UZUNKÖPRÜ ÖKSÜZ EVLAT MI!

Sevgili okurlarım, Değerli abim, Öğretmenim  Ahmet Acaroğlu’nun yazdığı ANLAYAMIYORUM  köşesini okudunuz mu ? Ben defalarca okudum.  Sosyal medya paylaşımına da yorum yazdım. yüreğine kalemine sağlık doğruları yazıyorsun abim.  AK Parti’nin ..

SELİM BEKAR YAZDI:UZUNKÖPRÜ ÖKSÜZ EVLAT MI!

Sevgili okurlarım, Değerli abim, Öğretmenim  Ahmet Acaroğlu’nun yazdığı ANLAYAMIYORUM  köşesini okudunuz mu ? Ben defalarca okudum.  Sosyal medya paylaşımına da yorum yazdım. yüreğine kalemine sağlık doğruları yazıyorsun abim.  AK Parti’nin  Her şeye laf yetiştiren, her yapılanlarını kendinin yaptığını, yapılmayanında CEHAPPE zihniyeti diyerek algı oluşturmak için mücadele veren ,   İl genel meclis üyesi Nedret Akbulut,  Senide KARTEL MEDYA ilan eder. Diye notumu düştüm.

 

Ahmet Abimin ANLAYAMIYORUM  YAZISINDAN BİR BÖLÜMÜ PAYLAŞMAK İSTİYORUM.

 

Bir insanın her konuda bilgi sahibi olması mümkün değildir. Hele akıl ve bilimin yön verdiği günümüz dünyasında, yapay zekânın konuşulduğu bir çağda böyle bir ukalalık ancak güldürü ustalarına malzeme olabilir. Televizyon kanallarının bazılarında tartışma programlarının kadrolu değişmez elemanlarına bakın ne dediğimi daha iyi anlarsınız. Konu bazen uzay çalışmaları olur, bazen tıptaki yeni teknikler, bazen arkeolojik kazılar olur, bazen askeri stratejiler, bazen eğitim planlamamız, bazen ekonomik gelişmeler. Konu sanat olur, spor olur, din olur, politika olur. Konular değişir, bunlar değişmez. Her konuda  bilgi sahibidir bu muhteremler. Her konuya maydanoz olmaları bir yana, hepsinin aynı anda konuşarak oluşturdukları kakafoni  kendilerini nasıl rahatsız etmez anlayamıyorum. Mesela; bu kadrolu elemanların bazıları Türk ordusuna kurulan kumpasların tetikçiliğini ve tellallığını, FETÖ’cü hainlerin sözcülüğünü yaptıkları halde bugün ekranlarda veya gazetelerde kendilerine nasıl yer bulabiliyorlar anlayamıyorum.köşenin  Devamını sayfasını ziyaret ederek okuyabilirsiniz.

 

Son 10 gündür Edirne,Keşan İpsala, Enez İlçelerinde  Vaka patlaması yaşandı.Sağlık Bakanlığı haritada EDİRNE’Yİ KIRMIZI GÖSTERİYOR. Uzunköprü olarak ta Bizde Kırmızıdan  nasibimizi alıyoruz.Kırmızıyı severiz Ama bu kırmızıyı değil!

 

Esnaflarımızın karton bardakta çay içtiği  Açık çay ocaklarımız vardı. 10 Mart 2021 Çarşamba gününden sonra 2 Haftalığına onlarda  kapandı.

 

14 Gün sonra  açılır mı açılmaz mı Uzunköprü Kaymakamlığı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu alacağı kararda belli olacak.

8 Mart 2021 gazetemizin sayısında  Sayın Valimizin mesajını haber olarak sizlere duyurduk.  “Anne babanızın  elini öpmeye bile gitmeyin. Bir süre ‘hayırsız evlat’ olmanızı istiyorum. Konu komşu ziyaretlerini bile kendinize yasaklayın. Durum vahim.” diyor.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, her seçimin önemli olduğunu ancak gelinen noktada 2023 seçimlerinin Türkiye için “tam bir kader seçimi”ne dönüştüğünü AK Parti 6. Olağan Kadın Kolları kongresinde  söyledi.

 

10 Binkişilik kapalı spor salonu tıklım tıklım. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,kadınların elinde il il dövizleri okuyor. Herkes burada diyor.Duymayanlar ,görmeyenler görsün dedi.

 

Salonda bir kısmının  maskesiz,bir kısmının abur cubur yediği için maskesi yok.ya Selim sende bunu görüyorsun.  Canlı tvler  yorumcular görüyor tek kelime yazamıyor  sen yazıyorsun .Boş ver nasılsa  kimse dokunamaz. Ceza yazamaz.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katılanlara teşekkür ettiğini izleyen ,gören vatandaş bana aynen şunu söylüyor. Kongrelere katılanlara covid bulaşmıyor biz komşuya ,annemize sevdiklerimize gittiğinde bulaşıyor. Öylemi! Biz maskesiz yakalansak şap diye ceza yazılıyor.buda bir ayrımcılık.

 

Vali beyimiz çok güzel söylemiş  2 ay hayırsız evlat olalım. Vali Beyimiz AK Parti Edirne il kongresi olurken de bu kadar duyarlı olamazmıydı?

 

Sevgili okurlarım, Sosyal medyada beni  takip edenler görüyor. Hergün hayat eve sığardan vaka durumlarını paylaşıyorum. Şimdide köşemden sesleniyorum. Koronavirüs ile mücadelemizde sizlerin desteği çok önemli!

Parklarımızın, işyerlerimizin yeniden açılabilmesi, yavrularımızın okullarına kavuşabilmesi, ev ziyaretlerimizi gönlümüzce yapabilmemiz sizlerin elinde. Şimdi bir süre daha maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak eski alışkanlıklarımıza ara verme zamanı.

 

8 Mart 21 Dünya Emekçi Kadınlar günü  kutlandı. Sosyal medyadan takip ettiğim kadar AKP Uzunköprü İlçe teşkilatı Üyelerini ziyaret ederek kutladı. Altını özellikle çiziyorum. Esnaf Kadın Parti üyelerini . Siyaset 2 kutup’a ayrılmış.bizden, bizden olmayan  2 kutup’a demişken. 10 Mart 2021 Çarşamba günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum günü Edirne’ye geldi.Bakanımızın programı Valilik tarafından gazetemize gönderildi. İnceledim ve gazetemizin sosyal medya hesabından paylaştım.(UZUNKÖPRÜ ÖKSÜZ EVLAT DİYE)

11.00 : Valilik Ziyareti ve Değerlendirme Toplantısı

12.00 : Basın Açıklaması

13.00 : 3 Nehir 1 Şehir Projesi Yerinde İnceleme

(Yer: Meriç Nehri)

15.00 : AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret

16.00 : Havsa Belediye Başkanlığını Ziyaret

16.30 : Havsa Sokak Sağlıklaştırma Alanlarında İnceleme

17.30 : Keşan Belediye Başkanlığını Ziyaret

18.00 : Keşan Kent Meydan Projesi Alanında İnceleme

Bakan Uzunköprü’den geçiyor.Uzunköprü’ye uğrayıp teşkilat ziyareti bile yapmıyor. Uzunköprü Teşkilatı o kadar mı başarısız? AK Partinin her şeyden sorumlu sözcüsü Nedret Akbulut. Paylaşımıma yorum yazmadan olur mu? Halkımız belediye başkanına soruyor neden çevre bakanına gidip bir talepte bulunmuyorsun, neden bir proje getirmiyorsun, neden kapımızı bir kez olsun çalmıyorsun, sen nasıl belediye başkanısın ? diye….. Nedret Akbulut’a cevap verenler var. Hür Gazete Selim Bekar Sayfasında. Son Cümlemi Edirne Milletvekili Sayın Fatma AKSAL’a Uzunköprü Halkından oy aldınız mı almadınız mı? 2023 seçimlerinde oy istemeye gelecek misiniz!

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL