Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 264

SELİM BEKAR YAZDI;SEÇMİM VAR

  Sevgili okurlarım, 21 Eylül’de Uzunköprü Belediyesinin kardeş belediyesi İstanbul belediyesinden 17 yönetici ve Keşanlı hemşerimiz İstanbul Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Orhan Çakırlar vardı. Uzunköprü belediyesi Meclis toplantı salonunda basına..

SELİM BEKAR YAZDI;SEÇMİM VAR

 

Sevgili okurlarım, 21 Eylül’de Uzunköprü Belediyesinin kardeş belediyesi İstanbul belediyesinden 17 yönetici ve Keşanlı hemşerimiz İstanbul Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Orhan Çakırlar vardı.

Uzunköprü belediyesi Meclis toplantı salonunda basına açık bölümünde izlediğim kadarıyla karşılıklı bir birlerini tanıtımı oldu. Tanıtımın ardından basının sorularını aldıktan sonra basına kapalı devam etti.

Uzunköprü belediye Başkanı Özlem Becan,Toplantı ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yöneticilerini Uzunköprü’müzde ağırlıyoruz.

Kardeş Belediyemiz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen 17 yönetici ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Sayın Orhan Çakır ile birlikte Marmara Bölgesi İşbirlikleri Proje Toplantısı’nı gerçekleştirdik.

Birlikte yürüttüğümüz işbirliği çalışmaları ile Uzunköprü’müze yeni proje ve hizmetler kazandırmak için hep birlikte çalışıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Uzunköprü’müze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.Paylaşımına yer verdi. Bugünde Belediye Başkanı Özlem Becan, 2019’dan bu yana 41 ayda ilçemize yaptığı ve bundan sonra yapacağı projeleri Uzunköprü halkına anlatacak.Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonun’da gerçekleşecek toplantı halka açık olacak.biz orda olacağız takip edeceğiz canlı yayınla sizlere ulaştıracağız.

Eylül ayı benim için çok önemli. 26 Eylül Kızımın doğum günü ve gazetemizin kuruluş günü. Gazetemizin yayın hayatına başlayalı tam 15. Yıl olmuş.

Seçim zamanında olacak deniyor. Belki zamanında olacak ama Ülke seçim havasına girmiş durumda bunu da görmemek için kör olmak gerek. Seçim havasında olmasak bütün gece televizyonlar. CHP ve İyi Parti ye salvolar yapmaz değilmi!. AK Parti milletvekili Edirne’de bakandan, bakan yardımcıları, parti kadın kolları Başkanından ,Milletvekillerine kadar herkesi Edirne’ye getirmez.

Edirne Belediyesini AK Partili yapmak için Tüm İmkanlarını kullanıyor. Sayın vekilin belediyeden önce AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Başkan yapmak için gecesine gündüzüne katıyor. Bana her zaman dediği gibi Edirne ve Uzunköprü için gelecek tüm yatırımları getirdim. Vicdanen rahatım. Halkımızın da yaptığım hizmetleri görüyor ve takdir ediyor.

Seçim Başladı boşuna demedim bakın Uzunköprü Ticaret ve Sanayi odası seçimleri 1 Ekimde. Yeşil listeyle aday olanlar basının karşısına geçti. Kendilerini tanıttılar.. Niçin aday olduklarını paylaştılar. Değişim diyorlar. Değişim olup olmayacağını yine üyelerin karar vereceğini bildikleri içinde ziyaretlerini sürdürüyor destek istiyorlar. Sadece yeşil listemi Ercan ihtiyar ve ekibi de.güzel şeyler bunlar kimse kimsenin düşmanı değil ki.yarış bu.

İYİ Parti’de görev ,yeniden İbrahim Erkal’a verildi.Erkal yönetim listesini Sundu. Onay bekliyor. Onay gelene kadar boş mu duruyor. üye kaydı yapıyor, esnaf ziyareti gerçekleştiriyor. İddia ediyor. Genel başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız. Başbakan yapmak içinde çok çalışacağız.

Siyaset iddia işidir. Sen inanmassan sana üyen nasıl inanacak. Değil mi?

CHP’de boş durmuyor Aday adayları saha iniyor. Uzunköprü’de daha önce gazetemiz aracılığı ile aday adayım diyen Yakup Atalay,Keşan’dan Mustafa Bezbaş, Edirne’den Savaş Üner,saha çalışmaları yapıyor.

Sevgili okurlarım havalar soğumaya başladı. İşyerimiz sobalı, evim sobalı bugün yıpranan borularımı yenileyim dedim. Gecen yıl 25TL’ye aldığım borular 45 tl olmuş.Daha eylül ayındayız kasım ve aralık ayında fiyatlar ne olur kestiremiyorum.

Başlığımı da seçim var diye attım. Uzunköprü Ticaret Borsası seçimleri bu dönem çift adaylı olacak. Pazartesi köşemde yazmıştım resmi açıklama olmadığı için tek aday demiştim dün gazetemizi ziyaret eden Alper Ataş ,23 Eylül 2022Cuma günü Doğan Saka adaylığını açıklayacak. Aday açıklamasında projeleri ve neden aday olduğunu kamuoyunla paylaşacak dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL