Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 336

Selim Bekar Yazdı:PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLİYOR?

Sevgili Okurlarım, Manşet haberimizi  okuduktan sonra Eyvah eyvah  Dallığımızıdamı kaybediyoruz diyeceksiniz. Eğer Uzunköprü halkı olarak sessiz kalırsak bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek.  5000 dönüm alanın 4200 dönümünü 4..

Selim Bekar Yazdı:PEŞKEŞ Mİ ÇEKİLİYOR?

Sevgili Okurlarım, Manşet haberimizi  okuduktan sonra Eyvah eyvah  Dallığımızıdamı kaybediyoruz diyeceksiniz. Eğer Uzunköprü halkı olarak sessiz kalırsak bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek.  5000 dönüm alanın 4200 dönümünü 4 yeni şirket ceviz ağacı ekmek için alacak. Kalan yerdede Dallığımızı belki yaparız tabiî ki kaç kişi alacak.

2 Şubat 2021 Salı günü meclis toplantısının bana göre en önemli konusu Uzunköprü Dallığıydı. Mecliste grubu bulunan tüm partilerin meclis üyeleri  birlik olarak bu konun üzerine gideceklerini beyan ettiler.

 

İYİ Parti belediye meclis üyesi Hakan Doğan , Meclis toplantısının ardından sosyal medyadan konu hakkında paylaşım yaptı. İyikide yaptı. Halkımızın ve bizlerin haberi oldu.

 

Hakan Doğanın paylaşımını sizlerle paylaşayım  paylaşıma yapılan yorumları da:  Uzunköprü’nün Dallık alanı olarak kullandığı mesire alanın  4 Yeni kurulan şirkete Peşkeş Çekilmek istendiğini kamuoyunla paylaştı.

 

Eşref İren: Padişahlar gider saltanatlar yıkılır..Ama gün gelir herşeyin hesabı sorulur ,ne güzel söylemiş Nazım Hikmet ;

” Onlar ümidin düşmanıdır sevgilim,

akar suyun,

meyve çağında ağacın,

serpilip gelişen hayatın düşmanı.

Çünkü ölüm vurdu damgasını alınlarına:

– çürüyen diş, dökülen et -,

bir daha geri dönmemek üzre yıkılıp gidecekler.

Ve elbette ki, sevgilim, elbet,

dolaşacaktır elini kolunu sallaya sallaya,

dolaşacaktır en şanlı elbisesiyle: işçi tulumuyla

bu güzelim memlekette hürriyet…

 

Ersin Mandalı: Bu ne doymazlık, bu ne aç gözlülük, bu ne şerefsizliktir yahu? Sahiden işimiz Allah’a kalmış durumda. Bu kadar organize şerefsizlik karşısında adalet falan aramak saçmalık olur.

Orkan Algül:Sizleri çok sevmekle beraber bugün geçirmiş olduğumuz meclis toplantısında bu konuda topyekûn bir şekilde Uzunköprü yanında yer aldık. Bu paylaşımda özellikle bizlere yer vermemeniz bizi ziyadesiyle üzdü. Genel siyaset yerel siyaset olayından çıkalım bizler Uzunköprü’den tarafız.

Fatih Yürekdurmaz

 

Mustafa Ravalı

 

Ismail Ateş

 

Çağlayan Tuna:Hakan Doğan;bunu sen ben değil,hani o devamlı havlayan bazı medya bozuntuları varya neden dile getiremiyorlar,onlardamı bu payın içinde yoksa başka yerdenmi nemalanıyorlar.Halbuki biz babalarını gerçek milliyetçi bilirdik,bunlar çeltik kapmasımıdır nedir????

Sevgili okurlarım 3 Şubat 2021 Çarşamba günü Kent Konseyi Başkanı Memet Akbal  mesire alanımız bülbül korusunda basına açıklama yaptı. Bülkorusuna giderken motorsiklet gördüm  arkasında Römork vardı Romarkın içinde yeni kesilmiş meşe ağaçları vardı. Ne diyebilirdim . neyse Akbal Bülbül korusunda açıklama yaparken yeni kesilen Cam ağaçlarını gördük. Ve orada bulunanlar az önce motorsikletin arkasında römorkta vardı dediler.

Sevgili Okurlarım  benim yaşım 51. En az 40 yıldır Bülbül korusuna dallık zamanı gidiyorum bir geleneğimiz. Yazı karşılıyoruz.Şimdi birileri gelecek bu güzelim cam ağaclarını kesip yerine Ceviz ağacı dikecek. Uzunköprülü olarak elbette sivil toplum kuruluşlarımız Belediye başkanımız, il genel meclis üyeleri bir şeyler yapacaklardır.

Ergene Nehrinin debileri yükseldi bereket ovası sular altında 2 gün sizlere canlı yayında ovamızın durumunu paylaştım. Hür Gazete ve benim sayfamı takip edenler  Kırkavak deresini saniye saniye görüntüledim. Bende o bölgede oturuyorum vatandaşlarımız tedirgin beni arayarak Selim Abi Kırkavak deresinin son durumunu cek yayınla dediler. Biz çekim yaparken birileri cektiğimiz için belediye başkanına yağcılık yaptığımızı ima ediyor. Ben gazetecilik görevimi yaptığımı düşünüyorum yorum ve beğenilerinizle bunu destekliyorsunuz.

Köprülerimiz yenileyen DSİ’ye teşekkür edelim. Taşkın yaşamadık. DSİ’nin yaptıklarını siyasi malzeme kullananlara vatandaş diyorki  biz neden vergi veriyoruz. Sizlerin görevi değimli köprüleri yolları yapmak. İşsizliğe çözüm bulun insanlarımız hergün fakirleşiyor. Vergi yükleri hergün artıyor. Sabah uyandığımızda televizyon ve gazetelere bakamaz olduk. ZAM ZAM.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL