Ekonomi Kültür-Sanat SonDakika Okuma Sayısı: 1.705

PAVLİ PANAYIRI 09-12 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA KURULACAK

 Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde Osmanlı döneminden bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen Pavli Panayırı’nın bu yıl 111’ncisi yapılacak. Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen panayır, bu yıl..

PAVLİ PANAYIRI 09-12 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA KURULACAK

 Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde Osmanlı döneminden bu yana geleneksel olarak her yıl Eylül ayında gerçekleştirilen Pavli Panayırı’nın bu yıl 111’ncisi yapılacak. Kovid-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl ara verilen panayır, bu yıl 09-12 Eylül 2021 tarihleri arasında kurulacak.

 

Çevre köylerden de yaklaşık 3 bin kişinin konaklamalı geldiği, on binlerce kişinin ziyaret ettiği, Ergene Nehri yanındaki panayır alanında, bu yıl panayır coşkusu yaşanacak.

Asırlardır devam eden panayırda kışlık alışveriş için çevre illerden gelen binlerce kişi geceyi traktör römorklarında kalarak geçiriyor.

Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Belediyemizce, 111. Panayırımızın düzenlenmesi için Ticaret Bakanlığından izin talebinde bulunulmuş olup, Bakanlıkça panayır düzenlenmesi ile ilgili engel teşkil edecek herhangi bir husus bulunmadığı bildirilmiştir. Buna göre, 111. panayırımızı 09-12 Eylül 2021 tarihlerinde düzenliyoruz. Tüm Panayır sevenlere duyurulur” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL