Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 369

ÖZGEN;”BİZLER RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİNİ ON İKİ AYA YAYMALIYIZ

Pankobirlik yönetim kurulu başkan vekili, S.S. Alpullu Pancar ekicileri Kooperatifi başkanı Ramiz Özgen’in Şeker Bayramı mesajı Rahmet ve bereket ayı bir Ramazan’ı daha idrak edip, bayrama erişmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz” diyen..

ÖZGEN;”BİZLER RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİNİ ON İKİ AYA YAYMALIYIZ

Pankobirlik yönetim kurulu başkan vekili, S.S. Alpullu Pancar ekicileri Kooperatifi başkanı

Ramiz Özgen’in Şeker Bayramı mesajı

Rahmet ve bereket ayı bir Ramazan’ı daha idrak edip, bayrama erişmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz” diyen Pankobirlik yönetim kurulu başkan vekili, S.S. Alpullu Pancar ekicileri Kooperatifi başkanı Ramiz Özgen, “Ramazan Ayı’nın yaydığı manevi huzur iklimi ve bu ay vesilesiyle doyasıya teneffüs ettiğimiz hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma havasının Bayram ile birlikte ve bayramdan sonra da bizi, bizim ülkemizi terk etmemesini temenni ediyorum. Bayram günleri bizim için sıradan günler değildir.

Bayram günlerinin manası, sadece nefis terbiyesinden alın akıyla çıkma coşkusunun yaşandığı günler de değildir” şeklinde konuştu.

Pankobirlik yönetim kurulu başkan vekili, S.S. Alpullu Pancar ekicileri Kooperatifi başkanı Ramiz Özgen, mesajına şöyle devam etti.

 

“Bizler Ramazan’ın manevi iklimini on iki aya yaymalıyız. Yaymalıyız ki, bir birimizin farklılıkları bize renk katabilsin. Yaymalıyız ki, aramızdaki düşünce farklılıkları bizi birbirimize düşürmesin, farklılıklarımız zenginliğimiz olsun, olabilsin. Yaymalıyız ki, yokluk hiçbir annenin ve babanın boynunu bükmesin. Yaymalıyız ki bayramlar, bila istisna tüm çocuklar tarafından ve hiçbir çocuğumuzun yüzünde yokluğun ve yoksulluğun hüznünden eser olmaksızın onların mutluluğu ve neşesiyle, şeker tadında kutlanabilsin. Bu anlam ve mana ikliminin devamı konusunda inancımız tamdır. Bu inancımız, idrak ettiğimiz Ramazan ayında milletimizin sergilediği erdem, tezahür ettirdiği dayanışmadan kuvvet almaktadır.

 

Bu duygularla tüm üyelerimizin, bütün çiftçilerimizin, hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm inananların mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL