Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 277

ÖZGEN;”BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Pankobirlik Başkan Vekili ve S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen, “Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bizi biz yapan..

ÖZGEN;”BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Pankobirlik Başkan Vekili ve S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen, “Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da bizi biz yapan aynı his ve aynı davranış bütünlüğünü de sergileyeceğiz. Zenginiyle fakiriyle, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi ile bizi birbirimize bağlayan dünyevi her bağdan daha kuvvetli olan ve bizi biz yapan değerlerimizden en sağlamı olan manevi iklime bir kez daha sıkı sıkıya sahip çıkacağız” dedi.
Özgen, mesajında şunları söyledi; başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, saygıyla selamlarım.

 

Tüm üyelerimizin, bütün çiftçilerimizin, hemşehrilerimin, aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.”Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL