Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 472

MOTOR HIRSIZI KISKIVRAK YAKALANDI

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri suçun her türlüsüyle savaşmaya devam ediyor.Yapılan incelemeler kapsamında 22 Ocak 2023 Pazar günü ilçemize bağlı Muradiye Mahallesi Karabayraktar Sokak’ta meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının fahili..

MOTOR HIRSIZI KISKIVRAK YAKALANDI

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri suçun her türlüsüyle savaşmaya devam ediyor.Yapılan incelemeler kapsamında 22 Ocak 2023 Pazar günü ilçemize bağlı Muradiye Mahallesi Karabayraktar Sokak’ta meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının fahili 25 Ocak 2023 Çarşamba günü yakalandı.

Konuya ilişkin Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı basın bildirisinde;” 22.01.2023 günü idaremizde bulunan Muradiye Mahallesi Karabayraktar Sokak  meydana gelen faili meçhul Motosiklet Hırsızlığı olayı ve ile ilgili olarak bahse olayın aydınlatılması ve şüpheli veya şüphelilerinin tespit edilerek yakalanmasına yönelik Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğimizce yürütülen çalışmalarda olay yeri ve çevresini gören MOBESE ve işyeri güvenlik kamera kayıtları incelenmiş ve  olayı gerçekleştiren şahsın F. Ç. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve  25.01.2023 günü mevcutlu olarak savcılığa sevk edilmiş, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Uzunköprü Kapalı Cezaevine gönderilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL