Doğa Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 243

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA OLARAK UYARDI!

Kış geliyor, Meteoroloji’den son dakika olarak uyardı! Tarih verildi, hava sıcaklıkları aniden düşecek. MGM tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları yurt genelinde düşmesi ve yağışların etkisini göstermesi..

METEOROLOJİ’DEN SON DAKİKA OLARAK UYARDI!

Kış geliyor, Meteoroloji’den son dakika olarak uyardı! Tarih verildi, hava sıcaklıkları aniden düşecek. MGM tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları yurt genelinde düşmesi ve yağışların etkisini göstermesi bekleniyor. Uzmanlar ise Marmara için ‘sağanak yağış’ ve dikkatli olun çağrısında bulundu.

Kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 5 günlük güncel hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre hava sıcaklıkları, bu haftayı mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklık değerleriyle kapatacak. Yurt genelinde 2 Ekim Salı gününden itibaren sıcaklıkların düşmesi ve yağışların etkisini göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji’nin raporuna göre, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların yeni haftayla birlikte, Kıyı Ege, Batı Karadeniz ve Marmara illeri başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde düşüşe geçmesi bekleniyor. Hafta sonu özellikle Pazar günü yurdun geniş bir kesiminde ‘sağanak yağış’ ve ‘kuvvetli sağanak yağış’ etkili olacak.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 30°C,

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 31°C

Parçalı ve az bulutlu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL