Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 253

Lüks otolara kaçak yedek parça

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından Romanya’dan gelen bir araçta yapılan aramada yaklaşık 370 bin lira değerinde BMW ve Mercedes-Benz marka araç yedek parçaları ele geçirildi. Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler..

Lüks otolara kaçak yedek parça

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından Romanya’dan gelen bir araçta yapılan aramada yaklaşık 370 bin lira değerinde BMW ve Mercedes-Benz marka araç yedek parçaları ele geçirildi.
Edirne Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklama şöyle:
“Edirne Merkez Kapıkule Jandarma Uygulama Noktasında; icra edilen yol emniyet ve kontrol faaliyeti esnasında; Romanya ülkesinden hareketle Türkiye’ye gelen ve sürücülüğünü İ.T (1976) isimli şahsın yaptığı araç,yapılan rutin kontrolde durdurulmuş ve araç içerisinde yapılan kontrolde (9) Adet BMW marka, (2) Adet Mercedes-Benz marka araç direksiyonu, (3) Adet araç orta konsol lojistiği, (3) Adet araç multimedya ekranı, (3) Adet multimedya yuvası ele geçirilmiş olup, piyasa değerinin altında ülkemizde satılmak amacıyla kaçak olarak yurda sokulan piyasa değeri yaklaşık (370.000) TL olan malzemeye C.Savcısı talimatı ile el konularak adli tahkikata başlanılmıştır.
5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında icra edilen faaliyetlerimize aralıksız bir şekilde devam edilecektir.”
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL