Ekonomi Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 987

KÖYDE MOLAM ÇORBA VE IZGARA SALONU AÇILDI

Uzunköprü yep yeni bir işyerine daha sahip oldu. İşletmeciliğini Hasan Özben ve İpek Kavlak Özben’in yaptığı Köyde Molam Çorba ve Izgara Salonu birbirinden farklı lezzetleriyle sizlerin hizmetinde.Cuma günü saat 15:30’da..

KÖYDE MOLAM ÇORBA VE IZGARA SALONU AÇILDI

Uzunköprü yep yeni bir işyerine daha sahip oldu. İşletmeciliğini Hasan Özben ve İpek Kavlak Özben’in yaptığı Köyde Molam Çorba ve Izgara Salonu birbirinden farklı lezzetleriyle sizlerin hizmetinde.Cuma günü saat 15:30’da İnönü Caddesi Çevre yolu şok market yanında açıldı.

Törenle açılan salona vatandaşların ilgisi yoğundu.Açılışa Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü ve çok sayıda vatandaş katıldı.İşletme sahibi Hasan Özben yaptığı açıklamada;”Çünkü biz bu işi çok sevdik… Eylül serinliği dedik,Turuncu akşamüstü dedik,Şairinde dediği gibi kahvaltının mutlulukla yakın bir ilgisi var dedik,”KÖYDE MOLA” Doğdu.Şimdi kışa hazırlarken şehir kendini,Gelin kalplerimizle birlikte midenizde ısınsın,Çorbada bizimde tuzumuz olsun dedik.”KÖYDE MOLA ŞEHİRDE ÇORBA&IZGARA” bugünden itibaren halkımızın hizmetindedir.” dedi.

 

Salonda bulunan çeşitler ise şöyle;Çorbalar;İşkembe,Kelle Paça,Mercimek.Izgara çeşitleri:Kasap Köfte,Kaşarlı Köfte,Acılı Köfte,Pastırmalı Kuru Fasulye(Çömlekte),Pirinç Pilavı,Piyaz.Meze çeşitleri:Babaganuş,manzana,havuç tarator,kabak tarator,biber borani,amerikan salatası.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL