Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 304

KILIÇ: 19 MAYIS, ULUSUMUZUN YENİDEN DOĞUŞ GÜNÜDÜR

Uzunköprü  Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, kurtuluş mücadelesinin..

KILIÇ: 19 MAYIS, ULUSUMUZUN YENİDEN DOĞUŞ GÜNÜDÜR

Uzunköprü  Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ziraat Odası Başkanı Yıldız Kılıç, kurtuluş mücadelesinin başlangıcının 103. yılı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Bir ulus ve bir halk, kendisini var eden geçmişi, ödenen bedelleri unutamaz. Unutursa bağımsızlığın ve aydınlanmanın ışığını kaybeder. 19 Mayıs, ulusumuzun yeniden doğuş günüdür. Bu coğrafyada yaşayan herkesin ortak doğum günüdür. 19 Mayıs milletimizin kurtuluş ve kuruluş mücadelesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ve özgürlük yolunda başlattığı mücadele, bütün mazlum milletlerin aydınlık ışığıdır. Bu Bayram Dünya’daki tek gençlik bayramıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919; Türk Ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL