Kutlama Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 208

KANLILAR;”BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Uzunköprü İnşaat Sanatkarları Ve İnşaat Malzemesi Yapıcıları ve Benzerleri  Esnaf Odası Başkanı Bülent Kanlılar, Ortak değerlerin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını dile getiren..

KANLILAR;”BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”

Uzunköprü İnşaat Sanatkarları Ve İnşaat Malzemesi Yapıcıları ve Benzerleri  Esnaf Odası Başkanı Bülent Kanlılar, Ortak değerlerin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını dile getiren Başkan Bülent Kanlılar, “Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri kaynaşmak için önemli birer fırsat. Bu bayramda da bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bizlere düşen en önemli görev; zenginiyle fakiriyle, yaşlısıyla genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

Bu günlerde sevgi, saygı, hoşgörü, dayanışma ve birliktelik çok önemlidir. Bu mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle, esnaflarımızın, ilçemizin, ülkemizin ve tüm İslam toplumlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasını, bayram günlerindeki coşkunun, sevginin ve muhabbetin ömrümüzce devam etmesini diliyorum. Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL