Asayiş Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 256

JANDARMA DÜZENSİZ GÖÇMENLER VE GÖÇMEN KAÇAKCILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğün yapılan yazılı bilgilendirme:Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Düzensiz Göç ile mücadeleye yönelikyapılan uygulamalar esnasında (5) araçta yapılan kontrolde toplam (6) organizatör ve(17)..

JANDARMA DÜZENSİZ GÖÇMENLER VE GÖÇMEN KAÇAKCILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR

Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğün yapılan yazılı bilgilendirme:Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Düzensiz Göç ile mücadeleye yönelikyapılan uygulamalar esnasında (5) araçta yapılan kontrolde toplam (6) organizatör ve(17) düzensiz göçmen yakalanmış olup, yakalanan düzensiz göçmenler Edirne İl Göç İdaresine teslim edilmiş, olayla ilgili (5) şahıs adli makamların talimatıyla gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Ayrıca icra edilen devriye faaliyetleri sırasında yasa dışı giriş ve çıkış esnasında (295) düzensiz göçmen yakalanmış olup, yakalanan düzensiz göçmenler Edirne Geri Gönderme Merkezine teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL